Korrupt team tagok

  • Egy gomb nyomás és végleg bann. Ez nagyon megy nektek. De a játékos felől már nem érdekel semmi titeket. Tök mindegy mit ír vagy hogy mi volt az ok. Simán elfogultság. Az hogy kB fél derion/valorian csaló az nem lényeg. Mert haverok vagyunk a teammel. Akit meg átvernek mehet a levesbe. Gratulálok <X de az hogy a játék tele van hibával az nem érdekes. A ki fizetett hk de meg nem kaptam az már nem lényeg. A pénz be jött. Innen kezdve már lényegtelen hogy kapott e holdkövet.

  • Diferx avagy mikewazowski..vagy ki tudja már milyen néven bujkálsz Kevin. . Téged hányszor is hoztak vissza végleges tiltásból? Az a kérdés ki hozta vissza! Anubis vagy lorovus. Morgoth..... Stb. Csak hajrá.

  • ))próbáltam kedves lenni.de sajnos annyira szánalmasak vagytok.végleges ban azért mert nem kaptam segítsaéget.jegy redszerben kértem mindenkit hogy adjatok értelmes választ.hajlandóság nem volt bennetek.meg vártátok még végkifejlett lesz.rohadjatok meg.de a pénzt azt nem adjátok vissza amit rá költöttem de nem kaptam érte holdkövet.forduljak a németekhez.ennyit tudtok.lorovus.meséld el másoknak is hogy egyes játékosok hogyan is kapták vissza a bann-t!!anubist meg kerülve.

  • Szia!


    Köszönjük! A véleményedet értékeljük.


    Viszont az ilyen jellegű panaszoknak még mindíg nem a fórumon van a helyük.