Νέες προτάσεις

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Καλησπέρα σε όλους σας

Θέλω να πω κάποια πράγματα που πιστεύω να φτιάξουν λίγο έως πολύ τους SERVER της GameForge, Zemi εδώ και πολλά χρόνια περίπου από το 2012 και μετά δεν έχουμε δει κάτι καινούριο στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να καταντάει πολύ βαρετό. Με αποτέλεσμα ο κόσμος από αυτό το παιχνίδι να βρίσκει κάτι ποιο ενδιαφέρον σε άλλους παράνομους SERVER (private) θέλω να καταλήξω ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψουν όλοι αυτοί πισο και αυτό θα γίνει εάν κάνουν μια μεγάλη ενδιαφέρουσα αλλαγή για παράδειγμα μπορούν να προσθέσουν διαφορά Battlemode όπως BattleRoyal 👑 War of God's και άλλα τέτοια έτσι ώστε να υπάρχει μια μεγαλύτερη επιλογή πραγμάτων και να έχουν την δυνατότητα να παίξουν όπως σε αυτούς τους pvp servers μπορούν επίσης να κάνουν έναν νέο International server έτσι ώστε να έχει πολλοί κόσμο και pvp σε Ardir mission war κλπ αυτή είναι η πρόταση μου μακάρι να αλλάξουν κάτι γιατί θα παραμείνει ένα νεκρό παιχνίδι χωρίς καμία ουσία 😊

Με εκτίμηση

vDux 8o

• Γεια σας. Σας ευχαριστούμε για την πρότασή σας, θα την προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά.

123.png