Easter event

 • FBezxUW.jpg


  Easter Event


  Se pare că micul iepuraș își face apariția și-n acest an pe tărâmurile Iberiei! În drumul său, grăbit fiind, a pierdut câteva articole nemaivăzute până acum pe aceste meleaguri. Misiunea voastră este de a colecta aceste articole și de a le înapoia proprietarului. Cu siguranță, curajul vostru va fi răsplătit cum se cuvine.

  Pentru următoarea săptămână, se vor organiza câteva evenimente zilnice.

  Evenimentul va începe pe 22.04.2020 și se va termina pe 29.04


  Tipuri de evenimente:


  1. Kill GM's - În timpul cuceririi, membrii echipei vor pune stăpânire pe o fortăreață. Misiunea ta este să-i împiedici și să capturezi obiectele deținute de aceștia.

  TGM/GM = 1x event item

  SGM/GA = 1x event item


  2. In search of unrevealed objects - Un membru al echipei va ascunde obiectul într-o hartă oarecare. Sarcina voastră este de a găsi GM-ul, de a face o captură de ecran (să conțină caracterul și numele dvs.) și de a o încărca pe Forum în topic-ul dedicat acestei runde. AICI

  Recompensa: Primii 3 câștigători primesc 1x item 48 + 1x event item (locul 1), 1x event item (locul 2), 1x event item (locul 3).


  3. Knowledge about the game - Vei primi un indiciu cu locația în care se află ascuns un membru al jocului. De îndată ce l-ai găsit, acesta îți va adresa câteva întrebări legate de joc. Dacă vei răspunde corect la cele mai multe întrebări, vei primi obiectul.

  Recompensa: 1x event item.


  4. Exchange of objects - Ai nevoie de mai multe obiecte? De data aceasta, dacă reușești să colecționezi 400x Ierburi verzi strălucitoare, vei primi 1x Hârtie Roșie, 400x Ierburi albastre strălucitoare, vei primi 1x Hârtie Albă și 400x Ierburi roşii strălucitoare, vei primi 1x Hârtie Galbenă.


  5. Orc hunting - De îndată ce această rundă începe, sarcina ta este de a colecta 3x Piatra de Suflet a unui Orc. Primii 3 jucători care se întorc la locația GM-ului cu cele 3 pietre (atenție, pietrele sunt colectate numai după anunțul începerii evenimentului) sunt declarați câștigători.

  Recompensa locurile 1, 2 și 3: 1x event item


  6. Piatra pretioasă albă - va fi cel mai greu obiect de obținut, în același timp va fi obiectul final (doar 2) prin care puteți achiziționa cea mai mare recompensă. În ultima zi a cestui eveniment, va fi organizată o rundă de departajare prin care puteți câștiga acest item.


  7. Random unannounced event - Nimeni nu știe ce se va întâmpla într-un astfel de eveniment - vei afla doar în joc (evenimentul poate avea loc sau nu)  Regulament:


  - Evenimenul se va desfășura doar pe Server 1 RO și vor putea participa jucători de orice nivel.

  - Teleportarea, evocarea, folosirea grupului sau a altor mijloace care ar putea îngreuna buna desfășurare a evenimentului este strict interzisă și va fi sancționată ca atare.

  - Jucătorii ce vor abuza și vor oferi răspunsuri greșite intenționat în scopul denaturării evenimentului, vor fi sancționați și nu vor avea dreptul de a mai participa în continuare la acest eveniment.

  - Fiecare jucător va putea participa folosind un singur cont. Nu este permisă utilizarea conturilor multiple.

  - Dacă aveți 3 articole diferite, puteți cumpăra fiecare recompensă o singură dată. De exemplu, nu poți lua prima recompensă de 3 ori.

  - Dacă dețineți 5 articole, puteți achiziționa recompensele 3 și 2 de exemplu.

  - Pentru a cumpăra recompense, articolele trebuie să fie diferite.

  *Hârtie albă, hârtie roșie, hârtie galbenă, perlă albastră, perlă roșie, perlă galbenă, piatră prețioasă albă - toate aceste articole pot fi considerate un event item.

  De exemplu:

  - Dacă aveți 1x hârtie roșie, puteți obține prima recompensă.

  - Dacă aveți 1x hârtie roșie + 1x hârtie albă + 1x hârtie galbenă + 1x perlă albastră + 1x perlă roșie + 1x perlă galbenă + 1x piatră prețioasă albă, puteți obține cel mai mare premiu7 articole de eveniment.

  *Toate aceste articole pot fi schimbate între jucători.


  Articole utilizate: hârtie albă, hârtie roșie, hârtie galbenă, perlă albastră, perlă roșie, perlă galbenă și piatră prețioasă albă.  Recompense:


  1 event item = 3x 130% Poțiune de creștere pentru membrii breslei.

  2 event items = 2x Poțiune de creștere 300% (4 ore)

  3 event items = 3x Poțiune de creștere 300% (4 ore) + 10 x 130% Poțiune de creștere pentru membrii breslei

  4 event items = 1x Depozit cash 90 zile + 3 x Sacul de curaj al Războinicului - 16 locuri permanent.

  5 event items = 1x Depozit cash 180 zile + 2x Elixirul averii + 5x 130% Poțiune de creștere pentru bresle (24 ore).

  6 event items = 5x 48 items la alegere + armă / mantie skin + Costum cu Urechi Lăsate sau Costum de Iepure negru.

  7 event items = 1x rună de însoțitor + Masca lui Guy Fawkes (neplusabilă) + 6x 48 items la alegere (armuri + armă).

  5sifavc.png

 • Pe data de 29.04. între orele 18:00-19:00 se va desfășura prima probă pentru premiul de 1x Piatră prețioasă albă din cadrul evenimentului de Paște. Cine reușește să acumuleze cele mai multe ierburi (făra a ține cont de culoare) în acest interval de timp, este declarat câștigător.

  5sifavc.png

 • Informații despre eveniment:


  Pentru a achiziționa recompensele dorite în urma evenimentului de Paște, este necesară crearea unui ticket în acest scop. Ticket-ul trebuie să fie scris de pe adresa de e-mail corespunzătoare caracterului pe care se află itemele de event. Asigurați-vă că obiectele se află deja în sac, este necesar să scrieți ce recompensă doriți. Dacă recompensa este o rună de însoțitor/ item 48 sau costum, este necesar să specificați ce tip doriți. Runa de însoțitor poate fi specială: șezlong, stea de fotbal sau normală.


  Ticket-ul trebuie să fie formulat până pe data de 3.05.

  5sifavc.png