Barátkarakter

 • Érdeklődni szeretnék valaki tudja,hogy miért nem lehet a barátkaraktereknél a jutalmakat átvenni, mert "error 229 whille updating terms" hibaüzenett kapom. Napok óta ez van.

 • Hála Istennek senki nem törődik ezzel a problémával senki, magasról ******, mint az egész játékot kb., köszönöm a nagy érdeklődést....
  szerk: trágár tartalom eltávolítva

  Ophaniel

 • Hali!


  A Szilveszter és Újév babona és a hiedelem szerint tartozást átvinni újévre nem szerencsés dolog.

  A GF úgy látszik nem hisz a babonáknak, és saját kezébe érzi a sorsának alakulását.

  Pedig a játékosállomány évek óta tartó csökkenése nem ezt mutatja. Lehet a nemtörődömség vagy a hozzá nem értés az ami semmibe veszi 2 karakter munkáját.

  Meg kell szüntetni a barátkarit is, nehogy + nyereményekért küzdjenek esetleg új játékosok tűnjenek fel a játékba.


  Azért kíváncsi lennék, ha valami csoda folytán megoldást találnának a jutalmak megszerzésére és azt a játékosok meg is kapnák, akkor azok a karakterek akik harcoltak a 600 esetleg 3500Hk megszerzéséért azoknak ismét betesznek a tárgyboltba egy mostani leárazást, hogy a munkájuk időzítéséért ne 2 boltraktárért és pár hajfestéket lehessen venni, esetleg szerencsekeréken most nyerhető hátasokat visszateszik ezeknek a karaktereknek, vagy ugyanúgy mint eddig, nyeljenek nagyot és az önkifejezésüket tartsák magukba?!


  Link - support megvolt, eddigi eredmény 0, ide ír valaki aki tud is tenni valamit a megoldás érdekébe?

 • Minek is törődnének ezzel, a játékosok itt kapnak (kapnának) valamit, a fricceket ez hidegen hagyja, írhatsz jegyet, lehet karbantartás akkor se történik semmi...

  Minek írjunk jegyet, ha ennyi a hatás gratula GF...

 • Sziasztok


  A türelmeteket kérjük, az év végi ünnepek miatt jegyek kezelése elhúzódhatott.

  Tájékoztatást kérek hol tart az eset. Amint megkaptam megírom nektek.