gm kuponok, team tagok

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Üdv. Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem kicsit unalmas, hogy heteket kell várni a kuponért lekért tárgyakra. Olyan is volt, hogy nagy nehezen elküldték, de rossz tárgyat kapott valaki. Mikor ezt szóvá teszem mind chaten, mindig megkapom, hogy a team tagoknak is van magánéletük, nem tudnak ezzel foglalkozni. Kérdezem én, akkor miért vállalják el? És miért egy olyan, akinek karaktere se volt a játékban, mielőtt elvállalta ezt a "munkát". Nem volt jobb választás, nem volt ügyesebb jelentkező? Nem kéri senki, hogy napi szinten legyen gm kupon becserélés, de szerintem elvárható lenne, hogy heti egyszer, pl hétvégente ezt lezavarják.

• teljesen igazad van ! sőt ha hetente egyszer lezavarnák akkor nem gyűlne fel ennyi és akkor talán kedvük is lenne hozzá

• Hahóóóóó.....

S1 kupon postafiókja megtelt !!!!!

Lehetne ezzel kezdeni valamit?

Ilyen nincs, GM nincs játékban, grr..... Valahogy [GM] S1 kupon karit zavarjátok PLS dolgozni ....