Üdv. Nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem kicsit unalmas, hogy heteket kell várni a kuponért lekért tárgyakra. Olyan is volt, hogy nagy nehezen elküldték, de rossz tárgyat kapott valaki. Mikor ezt szóvá teszem mind chaten, mindig megkapom, hogy a team tagoknak is van magánéletük, nem tudnak ezzel foglalkozni. Kérdezem én, akkor miért vállalják el? És miért egy olyan, akinek karaktere se volt a játékban, mielőtt elvállalta ezt a "munkát". Nem volt jobb választás, nem volt ügyesebb jelentkező? Nem kéri senki, hogy napi szinten legyen gm kupon becserélés, de szerintem elvárható lenne, hogy heti egyszer, pl hétvégente ezt lezavarják.

gm kuponok, team tagok
Dear Iberians!
Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!!
If you have doubts please contact support before clicking anywhere!
Your 4story Team
-
-
teljesen igazad van ! sőt ha hetente egyszer lezavarnák akkor nem gyűlne fel ennyi és akkor talán kedvük is lenne hozzá
-
hat .... en varok reg egy armageddonra es egy sarlora.... de semmi....
azota mar masik karin vahy neha belepek hatha megkapom ....
-
Halihóóóó !
S1_gm kupon néni bácsi mikor elérhető?
-
Hahóóóóó.....
S1 kupon postafiókja megtelt !!!!!
Lehetne ezzel kezdeni valamit?
Ilyen nincs, GM nincs játékban, grr..... Valahogy [GM] S1 kupon karit zavarjátok PLS dolgozni ....