Ahoj všichni.
Po opravdu úmorném uvažování jsem se rozhodl vložit sem text, který mi dal opravdu hodně práce. Ve výsledku to bude stejně označeno jako omýlání "toho samého" ale bylo mi doporučeno předložit své nápady a argumenty zde, nikoli adminovi do zprávy.
Pokud bude někdo tak ochoten a tento text přeloží do angličtiny, budu mu neskonale vděčný (nehlaste se všichni...)
Hra 4story je tu s námi již 10 let, nepletu-li se a za tu dobu poskytla mnoha hráčům hodiny zábavy, ale ruku na srdce, je rok 2o19 a hra prostě nevyhovuje dnešním požadavkům. Rád bych apeloval ať už na GameForge nebo na Zemi, aby se o hru začali starat.
Teď se nebavím o novinkách, nových itemech, či eventech apod, ale o hře samotné.
Pokud GameForge neví kde začít, rád mu poradím.
Určitě bych začal u optimalizace hry jako takové. Hra, která neběží tak, jak má ani na i5 7. generace a gtx 1050 s internetem 70/40 je divná. Chápu, že se občas objeví série mikrolagů nebo špatná komunikace se serverem, ale vše s mírou. Hra již neběží ani na PC, které splňuje minimální požadavky napsány na oficiálních stránkách. Určitě bych hru začal opravovat, řešil bugy, plynulost, grafiku a hlavně UI a nastavení hry! Proboha, vždyť možnosti, které jsou v nastavení jsou naprosto NEDOSTAČUJÍCÍ!
Co mi také dost vadí je fakt, že na spoustě PC s windows 10 hra padá a mnohdy nejde dát ani na celou obrazovku.
Chápu, že se do toho nikomu z GF nechce, ale buďme upřímní - lepší hra = víc lidí = víc peněz, no ne?
Pro ty, co mi tu chcou říct něco o C# nebo C++, prosím, ti lidi jsou za to, aby ten kod prolezli, placení...
Hra ma obrovský potenciál a je nejvyšší čas ji dodělat, oživit a začít na ni zase něco vydělávat, no ni? Hráči vám rádi přispějí korunou, když to bude za něco stát.
Určitě bych také zmínil zvukovou stránku hry, která je prostě otřesná.
Dále bych určitě pokračoval přes plně fungující, vzhledově vyvážené a přehledné oficiální stránky 4story, né to, co je teď.
A co se herního obsahu týče?
Počínaje přidáním nové herní classy (jedné a více), přes přidání ras (Elf...?, troll, minotaur... cokoli), až po vytvoření nových zbraní a brnění, typů, vzhledů, efektů, systém zesílení EQ, nových questů, nějaké pořádné příběhové linky, pořádné PVE či jen sbírací miniquesty, tvorbu profesí apod.
Opravdu by mě jako hráče zajímalo, proč GF s hrou stagnuje. 9 hodinová údržba, která přinesla akorát novej systém RPS hry je velmi smutná.
Asi budu za hlupáka, když budu doufat, že zrovna kvůli mě si GF sedne na zadek a začne pořádně úkolovat Zemi, aby ta hra stála za to, že?