Madalyali Göz Basma Skili Kullanımı Hk!

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Merhaba Sayın Comam ve Yöneticiler,

Madalya kullanarak basılabilen görünmezlik, hız iksiri gibi şeylerin yeniden kullanma süreleri 1dk iken göz basma skilinin yeniden kullanma süresi 10sn. Hele ki şuan yabancı oyuncular da çok fazla tr de oynuyor. Kur farkından da rahatça madalya çekiyor 7/24 göz basıyorlar. Gerçekten bu 10sn kullanma süresi varken düzenbazların oynama şansı kalmıyor. Ya da ne bileyim rahip safını korumak için görünmezlik basıyor hiçbirşeye yaramıyor. Bu konu gerçekten oynanmaz hale getiriyor oyunu. Acilen çözüm getirilmesi gerekiyor. Destek olabilir misiniz?

Benim olduğum hiçbir yer sizin için güvenli değildir! Kalabalıkta ya da yanlız olduğunda, ansızın gözlerimi gözlerinde görebilir ya da nefesimi ensende hissedebilirsin. İşte o an ölüm kapından içeri girmiş demektir.

YAKALARSAM ÖLÜRSÜN!!!

• Comam Merhaba,
    Düz yolda yürürken bile s7 basıyor herkes. Bu s7 yi en azından muharebe ve dünyalar harici pasif kılamaz mısınız? Böyle nasıl savaşılacak ki?

Benim olduğum hiçbir yer sizin için güvenli değildir! Kalabalıkta ya da yanlız olduğunda, ansızın gözlerimi gözlerinde görebilir ya da nefesimi ensende hissedebilirsin. İşte o an ölüm kapından içeri girmiş demektir.

YAKALARSAM ÖLÜRSÜN!!!

• Konu şirkete iletildi mi acaba?

YAKALARSAM ÖLÜRSÜN!!!