Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Zdravím vás, jsem dost nasraný za nějaký rollback, který byl dnes. Včera jsem vylepšil kuš +24 a dneska jí nemám. Je možné, že to půjde navrátit protože jsem do toho dal dost g a podobně. Toto mně dost naštvalo

Popřípadě mám i screen, jak jsem to vylepšil a všechny info ohledně kuši.

Upraveno. Karlos

• Ahoj

napiš si ticket jinak silně pochybuju že se něco vrátí. Sám jsem přišel o naexpené pety. Každou středu mě tahle hra dokáže víc a víc naštvat. POKAŽDÉ SE NĚCO POKAZÍ PŘI UDRŽBĚ A TO UŽ JE PRAVIDLO. Realně pošlete někdo(z teamu) GF navrch at to zruší bude to lepší. Hráči co maji rádi forko pujdou hrát priváty o které s starají mnohem lépe a ti co ne tak to hrát nebudou. Lidem z teamu odpadnou povinosti vuči hře a vlastně budou všichni spokojení.

Solidně naštvaný Duskyn

Kroť svůj slovník prosím. Karlos

• Věř, že ani nás tyhle středy jak teď vypadají nebaví. Společně s většinou týmáků z ostatních komunit se stále pereme o to nejelpší pro vás hráče. Jenže jedna opravená chyba vyvolá 2 další problémy. Nevím jak je to možné ale už je to neúnosné. Vídím však od GF stále větší a větší snahu vše napravit. Rozhodně nikdo nechce aby to vypadalo tak, jak to vypadá teď každou středu po údržbě. Bohužel tyhle problémy vše jen komplikují. Buďte prosím trpěliví.

• No snaha napravit se cenní, ale otázka je esi to má vubec cenu. Hráču je min a min a nové neni šance sem dostat. Já sám to hraju jenom kvuli lidem a takhle to má 95% hráču. Je tuna her co se podobně stará a ty hry vypadijí jinak je na nich vidět ten progres v nich se naslouchá hráču již od začátku a to že si GF řekne po 10 letech hry " a jo my vlastnime prava na nějaký 4story tak se o to začnem tedka starat, když ta hra má svou nejvetší slávu 5 let za sebou". Já osobně jsem zralej rozdat itemy v keteru a darovat někomu učty protože tohle me už fakt težce nebavi. Fakt at to zruší už je poždě aby se začali o to starat. Říká člověk co má učet od roku 2009

Upraveno. Karlos