Pomůcka pro kontakt přes hru

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Ahoj, měl bych návrh na to když hráč jinému pošle zprávu přes hru a ten druhý má plnou poštu aby mu Administrátor nebo-li systém hry

zaslal zprávu že jistý uživatel se pokoušel jemu zaspat zprávu a že by si měl promazat zprávy kde součet zpráv musí být nižší než 20.

Určitě by to pomohlo třeba těm kteří se po letech kontaktují a mají plnou poštu aniž by si toho byly vědomi.

• 872Pizza, co tím tak myslíš? :D Jako že to sem nedají no asi né no, ale mohli by :D

Jediný co sem dávají jsou špatné věci :D

Prophet, ty chceš kupovat jejich systém :D Jako ono to stačí naprogramovat do procedury a je to hotové :D Jen by GF museli tomu nějak rozumět nebo-li mnohdy mi přijde že to dělají studenti :D

• To ti kámo neprodají :D Ale teď koukám že jsi to chtěl nejspíše po jirkusovi :D No dobrý znalec programování z toho určitě dovede vytvořit grafičtější hru :D Chtělo by to určitě změnit celý proces aby mohla hra využít více CPU jak jedno, jinak ty štveš hele :D

Zde tým taky, všechno automaticky zatrhnou a přitom např perma itemy na globálu vůbec nebyly protože tam hrálo zcela málo lidí, kdysi jsem chtěl přidat něco co by zamezilo okrádání při prodeji BU, jen že to tým automaticky zatrhl bez toho že by to GF poslali :P Tak co z toho mohu vyvodit? Nic jen to že GF a Tým podporují čorky :D To se na mě nezlobte, ale i zaměstnavateli řeknu to co se mi nelíbí když to dost přehání a to může být třeba velvyslanec :D
    Tedy GF by ti z těží tohle prodali :D Mohl by tak vzniknout lepší kód hry jak je tento a k tomu uzpůsoben pro zneužití chyb...

• Přesně tak Edmiku GF podporuje čorky souhlasím s tebou, s tímto trvrzením jsme na jedné lodi. Takovej pirátskej joke haha...Podle mého bychom tě měli jmenovat něco jako Manager Community abys nakopal těm skopčákům zadek a postavil je do latě. Mohl bys jim předvést své nápady, které by tu hru vylepšily a doporučil jim přepsat celej source a hodit to rovnou do jiného enginu. CO TY NA TO

• No engine by byl skvělý, určitě dost by pozvedlo hru vícevláknový proces, tohle je jen tak nějak banálně překopaná XP hra z roku 1.2.3 :D Mnoho věcí by se do hry šiklo, jako napadlo mě zkusit třeba jednu mapu vytvořit v Unity :D Alespoň v typu černé a bílé jelikož nevím pořádně kde bych bral grafické podklady :D Kdyby to tak nějak šlo a obdobně tak pak by se za jisté dalo zkusit to navázat na nějaký nový výkonnější server :D Prostě stejná hra od znova, nevkládat do map zbytečnosti co jsou k ničemu, mít bezpečnější spuštění :D GG není téměř vůbec bezpečný, no co bych chtěl po korejském štítu :P Pak určitě zavést věci které by znemožnili okrádání na maximum :D Tedy kdyby neprováděli lidé černý trh :D