[Οδηγός] Προβλήματα & λύσεις κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού


 • Πρόβλημα Αντιμετώπιση
  Το hackshield κλείνει πριν να ολοκληρωθεί το Update/launch. 1. Απενεργοποιήστε το antivirus και δοκιμάστε ξανά.
  2. Κάντε όλα τα σημαντικά update που υπάρχουν διαθέσιμα στα windows.
  Κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού, υπάρχει μαύρη οθόνη που δεν ελαχιστοποιείται από το πλήκτρο των windows. 1. ctrl+alt+del, μετά cancel, και θα βρεθείτε στην επιφάνεια εργασίας σας, και έπειτα ανοίξτε το παιχνίδι από το εικονίδιο από το taskbar και τα γραφικά θα πρέπει να εμφανίζονται κανονικά τώρα.
  2. Τρέξτε το παιχνίδι σε window mode.
  Το παιχνίδι δεν ανοίγει εκτός εάν κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής πριν από αυτό. Ανοίξτε το task manager και κάντε τερματισμό του "Tclient". Τρέξτε το παιχνίδι.
  "Integrated Dynamic Link Library Error" κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού. Κάντε απεγκατάσταση του παιχνιδιού, πηγαίνετε στα ProgramFiles(x86) και διαγράψτε όλα τα δεδομένα που έχουν απομείνει από το 4story. Απενεργοποιήστε το antivirus και και κάντε εγκατάσταση του παιχνιδιού. Τρέξτε το παιχνίδι. Εάν το σφάλμα επαναληφθεί, απενεργοποιήστε το Windows 10 Smart Screen Filter.
  Gameforge live/4Story Patch "Failed to download file"
  Βεβαιωθείτε οτι δεν χρησιμοποιείτε proxy και κάντε ξανά εγκατάσταση του παιχνιδιού. Εάν το δίκτυο σας χρησιμοποιεί proxy, τότε δοκιμάστε να κάνετε εγκατάσταση μέσω άλλου δικτύου. Τότε θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας δίκτυο για να παίξετε, αλλιώς επικοινωνήστε με τον πάροχο internet σας.
  "GameGuard error 8328192" 1. Πηγαίνετε στον φάκελο που είναι αποθηκευμένο το παιχνίδι και διαγράψτε το GameGuard, αδειάστε τον κάδο ανακύκλωσης σας και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
  2. Προσθέστε το GameGuard στο firewall σας χρησιμοποιώντας το Protocol Type: TCP Port: 80
  Πώς πρέπει να κάνετε απεγκατάσταση και εγκατάσταση παιχνιδιού: 1. Απεγκαταστήστε το παιχνίδι τελείως από τον υπολογιστή σας, βρείτε τυχόν αρχεία 4story με αναζήτηση και διαγράψτε τα. Διαγράψτε επίσης και το αρχείο που κατεβάσατε για να κάνετε την εγκατάσταση του παιχνιδιού.
  2. Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο "4story_new" και κατεβάστε το παιχνίδι από το site μας.
  3. Πατήστε να εγκαταστήσετε το παιχνίδι αλλά μην αφήσετε να επιλέξει το φάκελο εγκατάστασης αυτόματα η εφαρμογή, αλλά χειροκίνητα τοποθετήστε το μέσα στο φάκελο "4story_new" που δημιουργήσατε στο βήμα 2.
  4. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μην τρέξετε το παιχνίδι!!!
  5. Βάλτε το παιχνίδι όπως αναφέρετε, στις εξαιρέσεις του antivirus σας, ανάλογα ποιο antivirus έχετε στον υπολογιστή σας
  6. Μόλις ολοκληρώσετε με το antivirus σας στο βήμα 5, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
  7. Βρείτε την εφαρμογή του παιχνιδιού 4story.gr κάντε δεξί κλίκ και μετά επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής".
  8. Το παιχνίδι ανοίγει.*
  Σε περίπτωση που κάνατε όλα τα παρακάτω βήματα σωστά και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον τεχνικό για να μπορέσει να σας βοηθήσει.
  "A debugger was found" όταν φορτώνει το παιχνίδι. Προσθέστε στην whitelist του antivirus σας ΟΛΟΥΣ τους φακέλους του 4story και του GameGuard ως ασφαλείς τοποθεσίες.