[EVENT] Spring Relics 2025

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • XufwFru.png

Dragi iberieni,

Legenda spune că, pentru a celebra venirea primăverii și trecerea iernii grele, Zeița Leya a ascuns cinci artefacte magice care simbolizează renașterea naturii. Aceste artefacte au luat forma unor magazine misterioase și sunt bine ascunse pe hărțile Iberiei. Doar cei mai curajoși și perspicace aventurieri vor reuși să le descopere!

🕒 Durata Evenimentului:

• Începe: 26 martie 2025 00:00 (GMT+2)
    • Se termină: 31 martie 2025 00:00 (GMT+2)

🎯 Obiectivul:

• Găsiți artefactele ascunse în fiecare dintre cele 5 zile ale evenimentului.
    • Locațiile artefactelor vor fi dezvăluite sub forma unei hărți postate zilnic pe forum la ora 19:00 (GMT+2).
    • Pe harta publicata pe forum se va putea gasi un singur indiciu catre artefact! ATENTIE, ca sa castigati trebuie sa gasiti artefactul, indiciul va va ajuta cu acest lucru.
    • Primii 5 jucători care descoperă artefactul (magazinul) și trimit un ticket vor fi recompensați.
    • Jucătorii care descoperă toate cele 5 artefacte în toate cele 5 zile vor primi un premiu special!
    • Artefactele vor apărea și pot fi găsite doar între orele 19:00 și 21:30 (GMT+2), după aceea vor dispărea.

📋 Regulile Evenimentului:

1. În fiecare zi la ora 19:00, va fi aleasa o harta si postata pe forum dezvăluind zona în care se află indiciul catre artefact (magazinul).
    2. Jucătorii trebuie să găsească artefactul în joc, să facă un screenshot clar cu magazinul, DAR SI CU INDICIUL (in total trebuie sa aveti 2 poze) și să trimită un ticket pentru a revendica premiul. ATENTIE, in ticket trebuie sa fie incluse ambele poze, atat cu indiciul cat si cu artefactul.
    3. Formatul ticket-ului:
      • Nume caracter: [numele tău]
      • Ziua: [ziua în care ai găsit artefactul]
      • Cele 2 screenshot-uri cu indiciul si artefactul
    4. Primii 5 jucători care trimit ticket-uri corecte în fiecare zi vor primi recompense zilnice.
    5. Jucătorii care descoperă toate cele 5 artefacte și trimit un ticket pentru fiecare zi vor primi un premiu special la finalul evenimentului.
    6. Evenimentul este valabil exclusiv pe Server1 RO.
    7. Regulile jocului și Termenii & Condițiile se aplică pe toată durata evenimentului. Orice încălcare va fi sancționată.
    8. Recompensele pot fi revendicate doar de pe un singur cont per jucător. Cei surprinși încercând să revendice recompense de pe mai multe conturi pot fi sancționați.
    9. Nu aveti voie sa folositi pergamente de evocare sau de teleportare pentru a ajunge la locatia artefactului.
    10. Nu aveti voie sa va schimbati numele caracterului pe perioada in care participati la eveniment, altfel o sa pierdeti premiul in cazul in care obtineti unul.
    11. Fiecare jucator poate trimite raspunsul corect o data pe zi, daca veti face mai multe tickete, doar primul o sa fie luat in considerare.
    12. Nu aveti voie sa fiti intr-o grupa in momentul in care cautati si gasiti magazinul.
    13. Premiile speciale o sa fie impartite in functie de cati jucatori termina intregul eveniment.
    14. Aveti timp pana a doua zi la ora 06: 00 (GMT+2) sa creati ticket-ul pentru ziua in care ati gasit artefactul (magazinul). De ex: Am gasit artefactul pe data de 28.03.2025, ei bine am timp pana pe data de 29.03.2025 la ora 06:00 sa creez ticket-ul pentru artefactul din data de 28.
    15. Numele caracterului vostru trebuie sa fie vizibil in poza pe care o incarcati in ticket. De asemenea, sa aveti UI-ul activat (ctrl+u), acesta trebuie sa fie vizibil. MAI EXACT, trebuie sa fie vizibil chat-ul jocului, abilitatile si tot ce tine de UI.

Adunați-vă curajul, studiați indiciile, explorați hărțile și demonstrați că sunteți cei mai iscusiți aventurieri! Magia și spiritul primăverii vă așteaptă!

Nu-mi vorbi de bani, nu, nu-mi vorbi deloc
    De de-astia ca tine suntem satui, ca-i vedem peste tot…

• Castigatorii de pe 26.03.2025 sunt:

MrKlaus

GoldenFizz

honeythief

5kDmgAoE

robz

Felicitari tuturor! Restul care ati gasit indiciul si artefactul, dar nu ati castigat azi, se va tine cont pentru premiile speciale de la final!

Tine-ti minte! Intai trebuie sa gasiti indiciul si dupa Artefactul. Mult succes in urmatoarele zile!

• Harta unde se afla Indiciul ascuns astazi este: Bina (CH1)J9vszRp.png

• Castigatorii de pe 27.03.2025 sunt:

Furor
    MrTaZ
    GoldenFizz
    Porkee
    MrKlaus

Felicitari tuturor! Restul care ati gasit indiciul si artefactul, dar nu ati castigat azi, se va tine cont pentru premiile speciale de la final!

• Harta unde se afla Indiciul ascuns astazi este: Blonea(CH1)

QJIvBAp.png

• Castigatorii de pe 28.03.2025 sunt:

Porkee

robz

MrTaz

MrKlaus

GoldenFizz

• Harta unde se afla Indiciul ascuns astazi este: Yesode (CH1)

4lP1ODK.png

• Castigatorii de pe 29.03.2025 sunt:

5kDmgAoe

yParis

honeythief

MrTaZ

GoldenFizz

• Harta unde se afla Indiciul ascuns astazi este: Anbari(CH1)

img

• Castigatorii de pe 30.03.2025 sunt:

GoldenFizz

Furor

MrKlaus

MrTaZ

honeythief

De asemenea, premiile speciale au fost distribuite! Felicitari tuturor!