Quinn, mereu în amintirea noastră

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Îmi este nespus de greu să scriu aceste rânduri, de unde ar trebui să încep? Cum îmi pot găsi cuvintele? Atât de multe amintiri de neuitat, iar acum, într-o clipă, totul s-a schimbat, lăsând un gol imens în sufletele noastre.

Un suflet cald, un sprijin constant al acestei comunități și o prietenă adevărată.

Îmi amintesc și acum ziua în care a pășit cu emoție în Echipa noastră. A ales să facă parte din ceva ce, la rândul său, avea să devină parte din ea. Îți este dat rar să întâlnești o persoană atât de devotată, pasionată și loială, prezentă întotdeauna la datorie și dornică să evolueze constant pentru a deveni propria sa proiecție mai bună.

Aștern aceste rânduri cu profundă tristețe și lacrimi în ochi, un omagiu pe care îl încredințez ei cu toată inima, în semn de recunoștință pentru tot ceea ce a însemnat și pentru ceea ce a dăruit întregii comunități. Din păcate, Quinn nu se mai află printre noi, vă transmit această veste cu inima îndurerată, alături de cele mai sincere condoleanțe familiei și cu gândul că amintirea ei va dăinui veșnic în inimile noastre.

- Acest topic va râmâne deschis, astfel încât, fiecare dintre voi să-și poată exprima gândurile și sentimentele și cine știe, poate de undeva de acolo de sus, ne privește cu iubire și admirație. Amintirea ei va fi păstrată vie prin fiecare cuvânt rostit, prin fiecare lacrimă cursă pe obraz, prin fiecare regret. Chiar și-n absența sa, esența ei va rămâne alături de noi pentru totdeauna.

#Weallmissyou, our dearest queen! 🌼

GM Raava

• As vrea sa incep prin a-mi adresa sincerele condoleante!

Desi nu am reusit sa o cunosc foarte bine pe Quinn, in putinul timp pe care l-am avut la dispozitie as putea spune ca a fost ca un model. A fost o persoana corecta si blanda. Imi pare nespus de rau pentru acest eveniment nefericit ce a avut loc, si sper ca amintirea ei sa nu se duca. Sunt convins ca se afla intr-un loc mai bun acum si ne priveste sper eu cu fericire si liniste in suflet.

Nu-mi vorbi de bani, nu, nu-mi vorbi deloc
    De de-astia ca tine suntem satui, ca-i vedem peste tot…