***MINI EVENT Ötletek***

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
 • Sziasztok!

  Bár nem tudom hogy ki emlékszik még erre, de amikor DEA moderátorunk először járt fent a szerveren, kérdezte hogy Mi , játékosok:

  - Milyen eventeknek örülnénk, milyen minieventeket szeretnénk látni a szerveren, és ha van ötletünk írjuk meg.

  Nos, mivel nem láttam eddig a fórumon ezzel foglalkozó témát, bátorkodtam létrehozni egyet én, mivel úgy gondolom hogy ezek a minieventek a játékosközösséget igenis összehozzák, a szerverre pedig igen pozitív hatással van a szinte mindennapos GM / MOD jelenlét. (Ez az én személyes véleményem, szerintem látható a játékban hogy többen vannak ami a Team aktivitásával is összefüggésbe hozható, mivel a játékosok nagyra értékelik ha foglalkoznak a szerverrel.)

  Szóval örülnék, ha tudnánk segíteni a Teamnek ebben a kérdésben, mutassuk meg hogy van igény erre, és nem utolsó sorban a jutalmakkal kapcsolatosan is írjatok ötleteket kérlek, habár nem tudom hogy ebben a kérdésben ők eldönthetik-e hogy miket adnak, vagy felsőbb vezető dönti el hogy mi legyen a nyeremény, de azért jó lenne ha a játékosok véleménye / ötlete a fórumon valamilyen formában szerepelne. 8)


  Köszi, hogy elolvastad.
  Üdvözlettel: iAzeradeN


  Minievent ötletek by PicuriD


  Postokat összevontam. Kissbb

 • Üdvözöllek játékostársam.
  Első részként köszönöm szépen, hogy belinkelted a videómat. Másod részbe szerintem is fontos lenne ha a GM/GA/SGM/MOD jelen lenne a játék életébe, Amióta visszatértek azóta derion % aránya is megugrott, ami nagyrészt köszönhető annak, hogy a játékos nem érzi azt, hogy feleslegesen öl bele időt. Valamint több kérdést tud feltenni az épp aktuális gametagnak.
  Szerintem jó fele halad a magyar szerver.

 • Mod megjegyzés:

  Kérlek benneteket ne dupla postoljatok a témákban, helyette szerkesszétek az előző hozzászólásotokat.

  (Dupla post: Ha egy felhasználó rövid időn belül kettő vagy több hozzászólást ír ugyanazon témába egymás után.)


  Továbbá a téma címe: ***MINI EVENT ÖTLETEK***. Kérlek maradjatok a témánál, és az első postban leírtaknak megfelelően az ötleteiteket írjátok le.


  A nyereményekről valóban nem Mi döntünk helyi szinten, azonban az ötleteket szívesen várjuk azzal kapcsolatban, hogy milyen új mini rendezvényeket látnátok szívesen.

 • Szia Dea :) régen nagy divat volt a karakterek házasága ,sajna ez is kezd ki menni a divatból,így az az ötletem támadt keresük meg a játék legszebb karakter párját:)