Idei/Sugestii/Propuneri Joc/Forum 4story.ro

 • In acest topic se vor discuta sugestii si idei care pot ajuta la dezvoltarea comunitatii 4story.ro, atat pentru forum, cat si pentru joc.


  Suntem interesati in principal de urmatoarele aspecte:


  » Feedback of the game change

  - Idei legate de joc, ce anume ati dori sa fie implementat/adaugat/modificat.


  » Events

  - Propuneri de evenimente de diverse tipuri. (care sa cuprinda regulament, mod de descalificare, premii realiste, desfasurarea evenimentului, etc)


  » Top 3 Bug/Hack/Script

  - Exemple de buguri inca existente pe joc sau in afara lui (BG/BOW).


  » Top 3 Feature Request

  - Propuneri a lucrurilor pe care doriti sa le vedeti pe comunitatea noastra.


  » Misc

  Orice alta propunere care este benefica pentru comunitate.


  Multumim !

 • -sa nu mearga sa te muti gor daca rata e sub 40-45%(vedeti si voi ce dezechilibru e pe server)

  -sa nu se mai permita abuzul de buguri si sa se faca ceva in privinta jucatorilor care isi fac conturi sa injure ca sa le baneze imediat

  -sa se introduca o noua varianta a itemelor de foc/inchiriate, intrucat diferenta este foarte mare intre jucatorii incepatori si cei cu iteme de 48

  -adaugarea mai multor peti/mounturi/modele de manta

  -vizualizarea atenta a jucatorilor ce primesc des reclamatii din diferite motive(limbaj, buguri, joc dur)

  -adaugarea unor metode mai bune de facut bani si mai variate

  -(pe viitor) inlocuirea completa a sigiliilor cu misiuni cu un grad de dificultate ridicat astfel incat sa dispara repetitivitatea

  -mai multe eventuri de xp/drop/onoare

  -la adaugarea echipamentului nou fiecare jucator sa aiba posibilitatea sa treaca gratis la nivelul acelui echipament

  mai revin daca mai am idei

  https://i.imgur.com/QQsruX8.jpg

 • Eu cred ca ne amagim singuri cu aceste propuneri pentru ca din cate s au propus nu cred ca s a facut ceva.

  4s e un joc frumos pe care cel putin eu l am jucat 8 9 ani si cred ca nu sunt singuru.Ceea ce eu nu inteleg e de ce nu vrea conducerea sa il resusciteze si aici ma refer la cei de la Gameforge. Acesti " NENOROCITI" ca nu le pot spune altfel , nici reclama nu fac la acest joc, promoveaza alte jocuri dar de 4 s ,nu se vede si nici nu se aude nimic, si aici mare intrebare DE CE???.Presupun ca e vorba ca de obicei de bani , nu iese profit. Acuma va intreb eu pe toti cum sa mai bage omul bani in joc daca :

  - e plin de buguri ( si aici ma refer mai ales la bugu cu nesabuinta , rafinata pentru ca de asta am auzit si eu daca ar mai fi ceea ce sunt sigur ca sunt stiu altii despre ele . Cum sa ai chef si sa joci cand avand aproximativ aceleasi itm tu dai 4 5 lovituri si nu e mort si tu iei 2 si ala esti , nici asta nu mi se pare corect)

  - folosirea de heck uri (si aici precizez. Cum Doamne iarta ma sa nu se enerveze omu si sa se lase de joc cand dau ex . eu , tu farmez ca nebunu si stau o saptamana sa fac 100 200 g si altu intr o ora farmeaza in marduc si face 200% fara numar nu mi se pare corect . S au luat masuri dar prea tarziu , s au luat masuri cand s au " rezolvat baietii buni".

  -lipsa evenimentelor si aici ma refer la evenimentele astea de tot rasu de care avem parte de cativa ANI BUNII.Bagi un itm in shop il lasi 2 saptamani il scoti il bagi dupa peste 2 ani si WOW avem itm nou, serios? pvp exp drop nu zic ca nu sunt sunt dar daca ziceti ca e 100% 200% 10000000% asa sa fie , nu cu drop marit si imi da 3 esente marduc si nu doar odata , hai sa fim seriosi. De plus nu mia zic nimic ca nu isi are rostu, fac altii plus, jucatorii de rand doar sparg golzi si nervi.

  -itm de 38 40 44 48 mare greseala ati facut si cu astea dar avand in vedere ca deja e ceva timp de cand sa u bagat de 48 sa zicem ca lumea a acceptat . Ceea ce eu vreau sa cred e sa nu faceti prostia sa le mariti iar ca tura asta chiar ca ramana doar playerii astia care s au dedicat trup, suflet ,mintal, spatial, si asa mai departe jocului se stiu ei care.

  - eu cred ca de marduc ne am cam plictisit toti , inteleg e joc pvp dar un pik de pve in plus pentru a face ceva banuti nu strica .Acuma sa nu credeti ca in marduc se fac bani , e de toata jena ce pica acuma.

  -si multe altele multe multe....

  Si cu astea spuse cred ca ce se face in momentu de fata se face pentru a inchide serveru parerea mea , ceea ce e pacat. De vina cine e ? De vina in primu rand sunnt cei de la GF, in al 2 stafful si in ultimu rand noi ca am permis .

  Astea fiind spune cer scuze daca am jignit sau ma rog ca nu am scris in topicu potrivit sau cine stie ))

  Edited 3 times, last by OoLuffyOo ().

 • Va salut:)) Stiu ca va bucurati ca inca mai traiesc:))

  Vin cu o propunere prea extraordinara insa imposibil de implementat:

  Cand o sa fie adaugate urmatoarele iteme, gen lvl 52 sau 54 sau 68 cat o fii acestea sa fie facute cu ajutorul pietrelor de castel o data cu ele sa se reintroduca declaratiile si invitatia, multi de aici sunt vechi si le au prins... in general eu propun sa se reintroduca vechiul sistem de creeare al itemelor.

  Lumea vrea si putin pvm.. nu doar doc si sigilii .. si marduk.. ciudat cum un privat old care are ca principal mod de farm declaratiile aduna mai multi romani pe servar ca cel GF Ro..poate am pierdut ideea si se intelege mai greu.. dar cei cu o capacitate mintala mai ridicata o sa inteleaga si eu lor ma adreses:))( nu ma refer la staff).

 • Salutare !

  Propun să se readauge aceste eventuri:

  1. Rune Tarantule ca mounturile- http://ro.4story.gam...e-cu-pianjeni-n (Pet Tarantula) 8)

  2. Rune de Boccea cu bonusuri speciale - O grămada de playeri de pe alte servere au arme cu bonusuri smechere #EMO_ALT_4# gen pe servărele : German,Czech,Polonez,Italian.... vrem si noi ! http://ro.4story.gam...mai-pentru-un-s:thumbup:

  3. Lupta regatelor mai des ! (Runes special )

  Nu doar o dată pe an...+vrem peturi recompense.

  http://ro.4story.gam...lupta-regatelor 8o

  4. Event Bijuterii ! E trist când intri in BG,Bow si vezi acolo playeri cu bijuterii +48,+52 #EMO_ALT_5# (Event Jewels ):)

  5. Event Cupoane-Cănd intri pe servărul Czech vezi acolo că fiecare player are orice pet vrea...(Event Cupons)?(

  Dorim ca la un număr de cupoane sa poti să-ti alege orice pet vrei la alegere ca pe servărul Czech.

  http://cz.4story.gam...ny-za-gm-kupony :D

  6 . Freze noi(New Hair);)

  7. Culori noi la iteme(New Colors)

  8. BattleRoyal-Playerii votează ce hartă vor,iar după accea se va adăuga harta respectivă.Dintre care un player invităpatru persoane ca in Battle Ground si intra 5 cu echipe făcute si se vor bate cu playeri din alte Țări.;(

  Fiecare player are 5 vieți,Câștigătorii vor fi cei care rămân in picioare ultimii. si vor primii niste recompense.:!:

  9. Adăugarea posibilitătii de a te bate la turneu la orice oră vs oricine 1vs1 ,2v2, 3vs3, 4vs4, 5vs5, 6vs6, 7vs7.(Challenge Battle )<3

  10 .Ranguri noi BattleGround si ranguri noi la nivelul de luptă 80 +(New Ranks BG and Character LvLIndividual Ranking 80 + ):!:

  11. Să se dezactiveze toate NPC-urile din Markut , Keter si sa ne mute intr-o altă mapă si sa activeze NPC-urile acolo.:S

  Reactivarea NPC-urilor din Yesode,Horusland:evil:

  De exemplu mai demult in Yesode si Horusland era mult mai interesant :cursing: si sunt sigur că o grămada de playeri vor să-și petreacă timpul acolo. (Move all in new Map + activate again NPC in Yesode , Horusland ):saint:

  12. Adăugarea unei clase noi :!: (New Class )

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!:  Edited once, last by Nanne ().

 • Image result for pikachuRelated imageAdaugarea acestor peturi !Image result for ghost pokemon i choose youRelated image

  Related imageRelated imageRelated imageRelated imageImage result for clash of clans electro dragonRelated imageImage result for clash of clans drop shipImage result for clash of clans boxer giant

  Image result for clash of clans drop ship


  Related image.Image result for clash of clans night witch wallpaperRelated imageRelated imageRelated imageImage result for charmeleonImage result for mewtwo pokemonImage result for VeemonRelated imageImage result for exveemonRelated imageRelated imageRelated imageRelated image

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!: • Nu cred ca au voie datorita Drepturilor De Autor sa adauge caracterele respective in joc. Probabil una din propunerile de top ar fi: Devs Team sa revina la viata

 • Sa se faca un Update pentru Playeri Gor sa nu mai ieie putin pvp,indiferent pe ce regat sunt.(Make one update for Players Gor for receive normal pvp like one player derion or valorian for dont exist disadvantages,like everyone know someone who is Gor Derion or Gor Valorian receive low pvp)

  Sa se faca un Update pentru Breasla Gor sa poata avea un Castel si sa poata intra Playeri cand vor in Castel ca si un Player care e Derion sau Valorian,ca sa nu mai fiu nevoiti sa astepte.(Make one Update for Gor Guild to have a Castel.And for Players to enter when they want on Castel like Derion players or Valorian players for dont need to wait)

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!: • Sa se faca un Update pentru Playeri Gor sa nu mai ieie putin pvp,indiferent pe ce regat sunt.(Make one update for Players Gor for receive normal pvp like one player derion or valorian for dont exist disadvantages,like everyone know someone who is Gor Derion or Gor Valorian receive low pvp)

  Sa se faca un Update pentru Breasla Gor sa poata avea un Castel si sa poata intra Playeri cand vor in Castel ca si un Player care e Derion sau Valorian,ca sa nu mai fiu nevoiti sa astepte.(Make one Update for Gor Guild to have a Castel.And for Players to enter when they want on Castel like Derion players or Valorian players for dont need to wait)

  Existenta dezavantajelor si avantajelor este ceva normal, fiind un dezechilibru intre regate. Prin simplul fapt ca cei in dezechilbru isi dedica timpul jucand 30 vs 40+ este o chestie onorabila ^^ este superb sa primeasca si 10RP in plus. Te rog sa nu mai oferi sugestii/opinii care iti aduc avantaje doar tie sau breslei tale. Jocul este facut pentru toata lumea, asa ca nu vad de ce ar trebuii sa se accepte o sugestie care ti-ar aduce avantaje doar tie. Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj. Cu drag, xSorey.

 • Lupta pentru artefactul sfant (Castelul de duminica)


  Din pacate, nu ne mai putem juca Fairplay din cauza playerilor ce iau in mod intentionat steagul si se plimba cu el fara sa il puna la statuie. Lumea nu mai doreste sa participe la zonele de lupta, AC respectiv castele, deoarece o breasla munceste o saptamana sa isi castige calificarea pe un castel, iar steagurile sunt luate in mod non-fairplay. Populatia devine usor usor plictisita de aceste lucruri care se repeta destul de des. Solicit o sanctiune pentru playerii care strica jocul altor playeri, o sanctiune bine gandita de catre echipa jocului ca toata lumea sa poata participa la lupta pentru castele de placere si 4 fun, nu sa se chinuie sa dea cu sfere si bulgari pe cei care "fura" steagul si strica jocul prin aceasta metoda.

  Sper sa ma fac auzit si sa luati o decizie cat mai repede posibil!

  Unfortunately, we can no longer play Fairplay because of players who intentionally take the flag and walk with it without putting it on the statue. The world no longer wants to participate in battle areas, AC or castles, because a guild works a week to earn their qualification on a castle, and the flags are taken in non-fairplay. The population becomes slightly bored with these things, which are repeated quite often. I ask for a sanction for players who spoil the game of other players, a sanction well thought out by the game team that everyone can participate in the fight for pleasure castles and 4 fun, not to be bothered to give with spheres and Bulgarians those who "steal" "flag and spoil the game by this method.I hope to make myself heard and make a decision as soon as possible!:)

 • Lupta pentru artefactul sfant (Castelul de duminica)


  Din pacate, nu ne mai putem juca Fairplay din cauza playerilor ce iau in mod intentionat steagul si se plimba cu el fara sa il puna la statuie. Lumea nu mai doreste sa participe la zonele de lupta, AC respectiv castele, deoarece o breasla munceste o saptamana sa isi castige calificarea pe un castel, iar steagurile sunt luate in mod non-fairplay. Populatia devine usor usor plictisita de aceste lucruri care se repeta destul de des. Solicit o sanctiune pentru playerii care strica jocul altor playeri, o sanctiune bine gandita de catre echipa jocului ca toata lumea sa poata participa la lupta pentru castele de placere si 4 fun, nu sa se chinuie sa dea cu sfere si bulgari pe cei care "fura" steagul si strica jocul prin aceasta metoda.

  Sper sa ma fac auzit si sa luati o decizie cat mai repede posibil!

  Unfortunately, we can no longer play Fairplay because of players who intentionally take the flag and walk with it without putting it on the statue. The world no longer wants to participate in battle areas, AC or castles, because a guild works a week to earn their qualification on a castle, and the flags are taken in non-fairplay. The population becomes slightly bored with these things, which are repeated quite often. I ask for a sanction for players who spoil the game of other players, a sanction well thought out by the game team that everyone can participate in the fight for pleasure castles and 4 fun, not to be bothered to give with spheres and Bulgarians those who "steal" "flag and spoil the game by this method.I hope to make myself heard and make a decision as soon as possible!:)

  Atat timp cat prin aceasta actiune respectivul jucator nu incalca in niciun fel regulamentul, este imposibil ca asa ceva sa fie vreodata sanctionabil.

  Fiecare breasla calificata la lupta pentru castel are un lider, iar acel lider, pe langa sfere, poate folosi comanda /AlungăJucător pentru a decide cine poate ajuta si cine nu la lupta pentru castelul sau.

 • Refaceti si voi sansele alea la foarfeca hartie piatra ca este imposibil de castigat acum si nici macar nu mai e fun.... l-ati distrus complet