Idei/Sugestii/Propuneri Joc/Forum 4story.ro

 • Lupta pentru artefactul sfant (Castelul de duminica)


  Din pacate, nu ne mai putem juca Fairplay din cauza playerilor ce iau in mod intentionat steagul si se plimba cu el fara sa il puna la statuie. Lumea nu mai doreste sa participe la zonele de lupta, AC respectiv castele, deoarece o breasla munceste o saptamana sa isi castige calificarea pe un castel, iar steagurile sunt luate in mod non-fairplay. Populatia devine usor usor plictisita de aceste lucruri care se repeta destul de des. Solicit o sanctiune pentru playerii care strica jocul altor playeri, o sanctiune bine gandita de catre echipa jocului ca toata lumea sa poata participa la lupta pentru castele de placere si 4 fun, nu sa se chinuie sa dea cu sfere si bulgari pe cei care "fura" steagul si strica jocul prin aceasta metoda.

  Sper sa ma fac auzit si sa luati o decizie cat mai repede posibil!

  Unfortunately, we can no longer play Fairplay because of players who intentionally take the flag and walk with it without putting it on the statue. The world no longer wants to participate in battle areas, AC or castles, because a guild works a week to earn their qualification on a castle, and the flags are taken in non-fairplay. The population becomes slightly bored with these things, which are repeated quite often. I ask for a sanction for players who spoil the game of other players, a sanction well thought out by the game team that everyone can participate in the fight for pleasure castles and 4 fun, not to be bothered to give with spheres and Bulgarians those who "steal" "flag and spoil the game by this method.I hope to make myself heard and make a decision as soon as possible!:)

  Propun sa se schimbe aceasta comanda cu /AlungÄJucÄtor pentru ca nu toti Playeri stiu sa isi schimbe tastatura in Romana pentru a face asta....si sa se implementeze o simpla comanda cu tastatura ta normala /AlungaJucator,fara sa fi nevoit sa o schimbi in Romana.

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!: • Lasand la o parte fanteziile cu Battle Royale, event-uri cu rune speciale sau castel pentru breasla gor, vin cu o propunere , consider eu, benefică pentru toti playerii. Un event saptamanal( de ce nu poate si mai des daca are succes)exclusiv doar pentru documentul de nivel 10. Un event pvp menit sa aduca nostalgia luptelor din documentul de nivel 10 si care sa retrezeasca spiritul de aventura al celor care inumara pietrele pe joc. Regulile ar fi simple:

  -Are voie sa participe oricine cu un caracter pana in nivel 20

  -Se vor folosii doar iteme maxim +16 sau inchiriate(astfel toata lumea sa aiba sanse egale de castig)

  -Este interzisa folosirea jucariilor, bulgarilor, dovlecilor, medaliilor sau altor chestii de acest gen

  -Fara pet-uri

  -Cine incalca prima data regulile nu va mai putea participa la urmatoarele 2 event-uri de acest gen

  -Cine incalca regulile de mai multe ori nu va mai putea participa deloc

  De asemenea se poate introduce si un mob boss cum era inainte in fiecare document iar regatul care reuseste sa invinga mobul advers va primi un numar de cufere (2-3) cu diferite recompense speciale (fara viteze, invizibilitati, xp pet, viata pet, potiuni de viata/mana, nesabuinte. ca toti suntem satui de ele)(recompensele din cufere ar putea consta in: tincura, 100%, transformari, sarm magic, mutatie, reflexie, curatare, etc, de asemenea si sansa la o runa mai seciala sau poate un cristal luna) Iar pe langa asta s-ar putea face in acelasi timp si un event pvm pentru cei ce doresc sa farmeze in document, in decursul unei ore la mobii din document sa existe sansa de a pica diferite skinuri pentru arme/armuri care acum nu mai sunt pe joc (precum armele care le primeai cand terminai misiunile de trecut acum multi ani).

 • Edited 3 times, last by zSoreyDerGott: Salut. Am observat pe alte comunitati ca, echipele de evenimente au facut anumite evenimente in care playerii au avut niste premi speciale, precum: peti la alegere, costume la alegere, skinuri la alegere, Materiale pentru +.Ma intrebam daca este posibil ca echipa noastra de evenimente sau managerul de evenimente sa faca ceva de genul? Multa lume isi doreste sa faca rost de anumite skinuri de arme rare sau de anumiti peti pentru a-si face caracterul mai frumos, daca as putea spune asa. Pentru acest lucru cred ca toti am fi bucurosi sa facem challange-uri precum sa facem un anumit numar de puncte in Batalia Lumilor sau sa facem un anumit numar de puncte/kill-uri in BG. Cred ca aceste tipuri de evenimente ar aduce un interes mai mare de joc pentru fiecare dintre noi, luptand pentru ceva special sau ceva ce ne dorim cu adevarat. Mereu oamenii lupta pentru ceea ce vor sa obtina. ().