Idei/Sugestii/Propuneri Joc/Forum 4story.ro

 • Lupta pentru artefactul sfant (Castelul de duminica)


  Din pacate, nu ne mai putem juca Fairplay din cauza playerilor ce iau in mod intentionat steagul si se plimba cu el fara sa il puna la statuie. Lumea nu mai doreste sa participe la zonele de lupta, AC respectiv castele, deoarece o breasla munceste o saptamana sa isi castige calificarea pe un castel, iar steagurile sunt luate in mod non-fairplay. Populatia devine usor usor plictisita de aceste lucruri care se repeta destul de des. Solicit o sanctiune pentru playerii care strica jocul altor playeri, o sanctiune bine gandita de catre echipa jocului ca toata lumea sa poata participa la lupta pentru castele de placere si 4 fun, nu sa se chinuie sa dea cu sfere si bulgari pe cei care "fura" steagul si strica jocul prin aceasta metoda.

  Sper sa ma fac auzit si sa luati o decizie cat mai repede posibil!

  Unfortunately, we can no longer play Fairplay because of players who intentionally take the flag and walk with it without putting it on the statue. The world no longer wants to participate in battle areas, AC or castles, because a guild works a week to earn their qualification on a castle, and the flags are taken in non-fairplay. The population becomes slightly bored with these things, which are repeated quite often. I ask for a sanction for players who spoil the game of other players, a sanction well thought out by the game team that everyone can participate in the fight for pleasure castles and 4 fun, not to be bothered to give with spheres and Bulgarians those who "steal" "flag and spoil the game by this method.I hope to make myself heard and make a decision as soon as possible!:)

  Propun sa se schimbe aceasta comanda cu /AlungÄJucÄtor pentru ca nu toti Playeri stiu sa isi schimbe tastatura in Romana pentru a face asta....si sa se implementeze o simpla comanda cu tastatura ta normala /AlungaJucator,fara sa fi nevoit sa o schimbi in Romana.

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!: • Lasand la o parte fanteziile cu Battle Royale, event-uri cu rune speciale sau castel pentru breasla gor, vin cu o propunere , consider eu, benefică pentru toti playerii. Un event saptamanal( de ce nu poate si mai des daca are succes)exclusiv doar pentru documentul de nivel 10. Un event pvp menit sa aduca nostalgia luptelor din documentul de nivel 10 si care sa retrezeasca spiritul de aventura al celor care inumara pietrele pe joc. Regulile ar fi simple:

  -Are voie sa participe oricine cu un caracter pana in nivel 20

  -Se vor folosii doar iteme maxim +16 sau inchiriate(astfel toata lumea sa aiba sanse egale de castig)

  -Este interzisa folosirea jucariilor, bulgarilor, dovlecilor, medaliilor sau altor chestii de acest gen

  -Fara pet-uri

  -Cine incalca prima data regulile nu va mai putea participa la urmatoarele 2 event-uri de acest gen

  -Cine incalca regulile de mai multe ori nu va mai putea participa deloc

  De asemenea se poate introduce si un mob boss cum era inainte in fiecare document iar regatul care reuseste sa invinga mobul advers va primi un numar de cufere (2-3) cu diferite recompense speciale (fara viteze, invizibilitati, xp pet, viata pet, potiuni de viata/mana, nesabuinte. ca toti suntem satui de ele)(recompensele din cufere ar putea consta in: tincura, 100%, transformari, sarm magic, mutatie, reflexie, curatare, etc, de asemenea si sansa la o runa mai seciala sau poate un cristal luna) Iar pe langa asta s-ar putea face in acelasi timp si un event pvm pentru cei ce doresc sa farmeze in document, in decursul unei ore la mobii din document sa existe sansa de a pica diferite skinuri pentru arme/armuri care acum nu mai sunt pe joc (precum armele care le primeai cand terminai misiunile de trecut acum multi ani).

 • Edited 3 times, last by zSoreyDerGott: Salut. Am observat pe alte comunitati ca, echipele de evenimente au facut anumite evenimente in care playerii au avut niste premi speciale, precum: peti la alegere, costume la alegere, skinuri la alegere, Materiale pentru +.Ma intrebam daca este posibil ca echipa noastra de evenimente sau managerul de evenimente sa faca ceva de genul? Multa lume isi doreste sa faca rost de anumite skinuri de arme rare sau de anumiti peti pentru a-si face caracterul mai frumos, daca as putea spune asa. Pentru acest lucru cred ca toti am fi bucurosi sa facem challange-uri precum sa facem un anumit numar de puncte in Batalia Lumilor sau sa facem un anumit numar de puncte/kill-uri in BG. Cred ca aceste tipuri de evenimente ar aduce un interes mai mare de joc pentru fiecare dintre noi, luptand pentru ceva special sau ceva ce ne dorim cu adevarat. Mereu oamenii lupta pentru ceea ce vor sa obtina. ().

 • Propun sa se faca un Update pentru playeri care sunt Gor....sa se creeze un Portal ca sa poti merge la Zone in Documente vs Derion si Valorian...deoarece doar la Cucerire poti sa te bati vs ambele tabere in rest nu...pentru ca doar aici exista Portal momentan.

  Si + ar fi chiar tare sa te poti bate vs ambele tabere si sa poti intra si la Zone ca si Gor...fara sa alegi Derion sau Valorian xD:)

  Am putea vb cu cativa Playeri dp Derion si Valorian sa facem asta si ar iesi pvp calumea.

  + mai propun sa se mai adauge ceva mape noi Gor + sa nu mai fiu atatea dezavantaje gen sa se creasca o breasla Gor mult mai usor....sa nu mai dea jumate din puncte :D

  P:S-Pentru cei care nu au inteles exista un Portal in Tebekut-Campia Armoniei-Campia Avalan-Sanctuarul lui Numitorem unde poti sa te bati vs Derion si Valo la Ac(Cucerire) dar nu exista un portal ca sa poti merge in Document....propun sa se adauge :)

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!: • Ca tot vine luna Noiembrie imediat, propun introducerea de minievenimente de weekend menite să mai anime atmosfera de pe joc. Ca de exemplu propun pentru primul weekend al lunii noiembrie un event xp combinat cu unul de drop, care ar venii atat in ajutorul jucatorilor noi pentru a putea creste, cat si in ajutorul celor care fac mentorate. Pentru cel de-al doilea weekend al lunii propun un eveniment de upgrade piatra pretioasa si de mobi speciali cum a fost acesta de halloween. Pentru al treilea weekend propun un event pvm, colectarea de materiale de la mobi si schimbarea lor pentru obtinerea unor obiecte cash. Pentru ultimul weekend al lunii noiembrie propun sa fie eveniment de PVP, rate crescuta la onoare combinat cu un event de imbunatatire. De asemenea nu cred că cineva s-ar supara daca am mai primii lucruri gratis, cum a fost acum casca de dovleac si mătura.

 • Schimbarea recompenselor Zonă/Cucerire/Rai/Castel


  În timpul evenimentelor de xp zona este un obiectiv important pentru ambele regate pentru că le oferă posibilitatea de a face mentorat mult mai rapid, dar atunci când nu este un eveniment de xp jucătorii nu își mai dau interesul pentru ea, aș putea spune că un motiv ar fi recompensa ridicolă pe care o primim.( Am luat câte 8 puncte pentru nivelul de luptă la ultimele 3 zone câștigate de valo) Scuzați-mă pe mine, dar pentru 8 puncte să renunți la număratul pietrelor sau veverițelor? Nu prea are rost... Propun îmbunătățirea acestei recompense, variantele mele ar fi: Oferirea unei recompense pvp substanțiale regatului care câștigă zona(de exemplu 50 de puncte pvp pentru jucătorii care au participat la zonă și au câștigat zona + alte 20/30/40 puncte pentru cel care dă ultima lovitură patronului. Un alt exemplu ar fi primirea documentului după câștigarea zonei, gen cum era acum mulți ani, câștigai zona in documentul de nivel 10, primeai prin plic documentul de nivel 10. Un alt exemplu ar fi oferirea unei poțiuni de protecție celui care dă ultima lovitură patronului. In luptele pvp acea poțiune chiar ar fi folositoare)


  Recompensele de la cucerire sunt iarăși o problemă. Foarte mulți jucători nici măcar nu mai așteaptă să le ia. Dacă unul dintre regate nu reușesc să ia ultimul sat rămas, pleacă acasă, mulți se deconectează, nemaiașteptând nici măcar recompensele.( De multe ori s-a întâmplat să apărăm un sat de la 8:10 până la 8:30 fără ca cineva să atace pentru că derionii renunțaseră și plecaseră acasă, și tot de atâtea ori s-a întâmplat ca valo să nu mai atace și să plece acasă.) Imbunătățirea recompenselor ar fi o soluție, liderul să primească și teleportări, iar vice-liderii să primească evocări, cât despre recompensele celorlalți membrii, acestea ar putea fi mărite, cantitatea de arginti de la 125 la 150 consider că ar fi bine venită.


  Victoria la Rai e mai degrabă o victorie de orgoliu că în rest raiul nu prea ajută cu nimic pe nimeni, iar recompensa este total ridicolă. Acum mulți ani au existat așa numitele ”monede de aur”. Propun reintroducerea acestora ca și recompensă pentru câștigarea luptei raiului, diferența ar fi că de data asta monedele pot fi schimbare pentru obiecte permanente și nu pentru obiecte cu perioadă de timp limita.


  Recompensele la castel iarăși sunt o problemă. O săptămână breslele se străduiesc pentru a obține un loc la castel, ca la final, în cazul in care câștigă lupta ”pentru artefactul sfânt” să primească...antidoturi.... Propun reintroducerea pietrelor de castel și totodată introducere sau reintroducerea unor iteme care se pot face cu ajutorul acestor pietre și a altor materiale desigur. Acest lucru ar oferii un plus luptei ”pentru artefactul sfânt” și nu ar mai fi doar să fie și atât.

 • Critic aceasta idee, deoarece ai facut aceasta propunere din propriu egoism. Faptul ca playerii de pe Derion au plecat pe valo pentru a va ajuta in castigarea luptelor PVP va oferit un avantaj enorm, iar acum vreti sa folositi acest avantaj pentru a primii recompense mai mari ? Sa fim seriosi, daca e pe asa, hai sa facem in felul urmator, accept propunerea ta, atat eu cat si ceilalti, insa toate conturile care sunt ''Gor-Valorian'' si apartin nationalitatii Derion, sa fie trecute la regatul Derion iar cele Gor Valorian de nationalitate Valo sa fie trecute la regatul Valorian... Ce spui, ar fri frumos sa fi-ti macelariti la zone si la TW(AC) ? Si sa primiti nimic insa sa oferiti lacrimi ? Te rog frumos hai sa fim oameni.. nu cereti avantaje doar pentru ca sunteti in avantaj, si asta o spun EU un valorian, nu un derion veritabil. Ar fi mai ok sa nu faci astfel de afirmatii. O zi buna!

 • Cat despre ceea ce, tot propuneti voi aici ... pot spune doar atat! Cat timp Raava a intrat in staff cu trecut de frauda pe cont si cu trecut de ban 6luni pentru macro, chiar credeti ca o sa rezolvati ceva? Va rog frumos.. Aveti grija de voi, eu am sa incerc in continuare sa ma ocup de cei care cred ca au un rol important si se folosesc de acel rol!

 • Sa se bage aceasta bluza + aceasta arma +acest coif !


  94B0-Scurta%20de%20iarna%205in1_jacheta%20exterioara-500x500.jpg

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!: • Ar mere

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!: • I suggest new update at Gor guild...from example on Bow when you join with Gor Guild on Derion or Valorian he appear at what side you are Derion or Valorian...so i suggest you remove that and add just Flag from Gor,because is 3nd Kingdom...like this picture + remove disadvantage at Gor and put some same as Derion or Valorian.

  Images

  • 1-2-3 update gor guilds.png

  Under the Dark Sky came the Red Clouds of Death
  We act as one none shall stop us
  Ruler of the worlds
  Doom approaches in red clouds.
  Purge the heritic, Burn the unclean, Kill the Valorians <3

  By Akattsuki Guild :!:  Edited once, last by Nanne ().

 • Propun sa se creeze pe acest forum un topic precum acesta, deoarece forumul nou are activitatea din ce in ce mai scazuta si consider ca ar aduce o reinvigorare bine venita.

  https://i.imgur.com/QQsruX8.jpg

 • Propun o fuziune intre servere gen uk-ro etc jocul moare incet dar sigur trebuie sa facem ceva .. ::sleeping::sleeping: . Am inceput sa joc 4story de 8 zile dupa o pauza de 10 ani . prima impresie care ma lovit cand am intrat a fost una foarte rea/dezamagire foarte putini jucatori in mare parte jucatori vechi care au fie investitie fie nostalgia jocului ai tine aproape , lvl mic toate mapele goale asta nu e singura problema mai sunt si altele in astea 8 zile cat am stat pe joc am vazut doar ca ... toata lumea vinde si nimeni nu cumpara in mare la cati jucatori sunt on nu e de mirare , dupa 10 ani am inceput de la 0 sa vad cum se mai simte nostalgia de alta data am vazut sa schimbat foarte mult armuri maxim de nivel calitate 44 8| dar stai putin nu am avut deunde sa stiu sunt ca si un incepator acum cine sa imi spuna si mie ca defapt lvl calitate e 48 in caz ca ma atajez atat de mult de joc si incerc sa imi + sa investesc si apoi sa aflu ca stai ca e ceva mai bun si eu defapt am facut o armura inchirata care o vand la MORAY in tabara nu cumpara nimeni 40-44 toata lumea e maxim si asa mai ma atasezi inca odata de joc si mai bag o fisa dar uite ca pentru uni treaba asta ramane exit/delete/game/ si sa nu mai zic ca stai ca trebuie sa strangi/cumperi cupoane 3ore 2 cupoane si asta nu e tot trebuie sa apelezi la un membru din staf/tichet sa iti ofere acel obiect si iar asta nu e tot stai 4 5zile nu te grabesti nicaieri nu? nu era mai usor un npc simplu si frumos toate itm cost - 150 200 2000 cupoane GM, Atat pana aici acum o sa zic ce cred eu ca ar ajuta nu judec pe nimeni doar incerc sa salvezi jocul care in copilarie mi-a fost alatori si am fost foarte fericit si simt si acum nevoia de nostalgia de alta data pe acest joc . Vreau sa incercam sa reinviem acest joc , vreau sa facem ceva pentru cei mici jucatori noi o reclama aici colo nu ar strica niste youtuberi ca pe metin2 ro gen luigi - olteanu - kraza care sa aduca noi jucatori si noi cei vechi sa le fim alaturi cu raspunsuri la la toate intrebarile dorite , jocul nu este foarte nostaligic si foarte multa aventura dar trebuie si populat trebuie impreuna sa ne gandim la niste optiuni eu nu stiu ce pot sa mai zic astept si alti jucatori cu propuneri o sa las discordul meu mai jos sa ne sfatuim si sa deschidem o propunere mult mai mare, Trebuie sa facem ceva hai sa nu mai :sleeping::sleeping::sleeping: eu atat am avut de spus. Va urez multa sanatate in noul an si fericire alaturi de cei dragi . :*. Regards. Rares . Discord : Rares#6978