Szabályzat megszegése!
-
-
Nem tudom miért nem lehet látni amit írtam, leírom még egyszer. A képen látható, hogy Arondir koma 5ezreket sebez belém ami 27-es szettre majdnem képtelenség. Nem volt rajta támadó buff. Kérném az illetékeseket nézzék meg a logját. És ez nem egyszeri eset! Vannak jó néhányan akiknek írreálisan nagy sebzésük van vagy az ellenkezője, túl nagy védelme. Az azonos hatású potikat egyszerre tilos használni! Bugolással fel lehet őket rakni és ez szabály ellenes. Nem Akarok neveket sorolni EGYENLŐRE! De ami sok az sok. Nem hinném h attól jobb játékos valaki ha csal!! Ha már full szettben van, full fegyóval akkor minek kell még ezt is-menjetek már...
B.evezetésnek ennyi. Ha még mindig menni fog tovább, jönnek a képek, videók, nevek! Nem hinném hogy ez jó lenne bárkinek is!
-
Tessék kérem szépen, tök normális sebzés: fizikai! Akár mennyire szídjátok Infinitit nem bugoltat!
-
Tehát amit Infinitiről állítottam az téves sajnos, mert ő is csal ráadásul nem is akár hogyan! Ez az íjász szinte sebezhetetlen-90°% ban nincs találat rá fizikai fegyverrel! Kérdezem én HOGY? maximum 1 petet lehet kitérésre húzni a többi a ruhából jön össze. Nem tudom pontosan a találatit hogyan számolják de ez nonsens! 2voltunk vándorok 1 íjász ellen, gyíakorlatilag magunkat sebeztük se stunn se sebzés nem talált rá. Nem kell mondanom ugye h se nem papír vértben se nem papír fegyverekkel voltunk ellene. De ő gyakorlatilag körberöhögött bés sorra ölt minket. Aképeken látható a párbeszéd és a sebzések is pl nyíleső. A sebzése sem lehetne ekkora és a találat az meg hát... na mindegy!
Miért nem tudtok szabályosan játszani gyerekek? Fájna??
-
Cogito
28 44 5köves számszer fullos petek 43-44 ügyis ékszerek, illetve ha jól látom nincs rajtad se buff se poti.
Full buffban ha támadlak te pedíg buff nélkül állsz egyhelyben milyen sebzést szeretnél látni?
Üdvözlettel!
Arondir
-
Vakmerőség bugolás nélkülit!