Provocarea zeitei Atena

 • Zeita Atena ajunge in Iberia si se alatura razboiului aducand noi provocari. Din data de 05.09.2019 pana pe data de 14.09.2019 aceasta se va folosi de membrii echipei la diferite ore din zi și va adresa întrebări de cultura generală sau legate de 4story pe chatul ‘tot’. În fiecare zi vor fi câte 2 runde, jucătorul care răspunde primul corect la întrebare pe chat-ul 'tot' este considerat câștigătorul rundei respective si va primi 1 cupon GM. Daca la sfarsitul evenimentului vor fi jucatori ce au raspuns primii la intrebarile diferitelor runde ce vor avea loc, acestia vor fi recompensati cu 5 cupoane GM; atentie, pentru a fi calificat la acest premiu al evenimentului, trebuie sa fi fost castigatorul a cel putin 5 runde. Daca ai castigat de 11+ ori, premiul tau va fi de un total de maxim 15 cupoane GM, așadar va fi nevoie să fiți online și cu toate cunoștințele pregătite.


  Regulament:

  • Fiecare jucator are dreptul de a participa cu un singur cont și de a fi recompensat o singură dată, înregistrările multiple duc la descalificare.
  • Toți jucătorii care răspund corect primii pe chatul ‘tot’ vor fi notați, iar la finalul evenimentului vor fi anuntati toti castigatorii si numarul de cupoane GM castigate.
  • Răspunsurile corecte conferite pe alte chat-uri nu se iau în considerare.
  • Spam-ul pe chat-ul ‘tot’ în timpul evenimentului (și nu numai) este interzis, făcând acest lucru, puteți primi mute.
  • Evenimentul vizeaza doar Server 1 RO pentru moment, ulterior vom organiza si pe Kalinor.


  Succes !

  2BNehWG.png