Terület foglalás és Kastély harc S1-en

 • Jó olvasást kívánok mindenkinek!


  A játék csapat felé az lenne a kérdésem, hogy az 1-es szerveren lévő Terület Foglalást (TF-et) nem-e lehetne vissza állítani a régi időpontjába. Az az nem 21:00-21:30 közötti időre, hanem 20:00-20:30 idő zónába. Ez nagyban meg könnyítené a játékot, Mivel a mostani időpont, ismerjük be elég későre esik.


  Köszönöm a figyelmet, a válaszokat kíváncsian várom!

 • Támogatom az ötletedet, mivel ezt az új időpontot az új szerver miatt hozták be, ami mostanra amúgy is üres lett. Cseréljék fel a kettő időpontot S1 és S3 között.

 • Hali!


  Valóban így van! Van pár ember aki már fáradt, vagy korán kell felkelnie így nem engedheti meg magának hogy alvás helyett játsszon, ezért a régi időpontok jók lennének.


  A megmaradt valamennyire még reménykedő játékosok között szólva, szerintem nem lesz változás.. nem volt még rá példa, hogy valami történt volna valaha is(én nem tudok róla!). Éppen ellenkezőleg legtöbbször. De nem akarom ezt a topicot ilyennel elvinni.


  Bizakodjunk hogy valamit tenni fognak végre, noha valószínűleg nem. :)

 • Sziasztok!

  Jó lenne ezt a témát életben tartani, mert a szerver életére jelentős NEGATÍV kihatással bírt ez a változtatás.

  Kalinor megnyitása előtt akárhogy is nézzük, sokkal nagyobb élet volt S1 szerveren, valamint talán még S2-nek is volt értelme. Viszont így, hogy az S1 és S2 TF egybeesik, S2-nek végleg nincs értelme.

  Másrészt a játékosbázis nagysága, Kalinor bejöttével amikor is az S1 TF kezdési ideje 20:00-ról 21:00-ra lett áttéve, szépen folyamatosan csökken, 2018 eleje óta az akkori játékoslátszámnak a kisebb töredéke is épphogycsak megmaradt.


  A GF-nek rá kellene jönnie, hogy vannak olyan szerverek, ahol csak akkor fog a játékosbázis megmaradni, ha az egyetlen harc ami jelentősebb a mindennapokban (TF) olyan időpontban van ami a játékosok számára elérhető, tehát nem túl korán és nem túl későn van. Ennek például megfelelt a 20:00, bár szerintem jobb lenne egy 19:30-as kezdés.

  Ha ez megvan, már kapásból többen jönnének vissza játszani és nem lennének laposak a TF-ek... Mert hozzá kell tenni hogy a szerver csak akkor fog pörögni, ha látják az emberek hogy van értelme feljönni és lehet egy jót harcolni, akkor igen is fel fognak jönni és nem 2 csoporttal leszünk mondjuk derionból a TF-re, hanem 1 raiddel mint a Kalinor megnyitása előtt.


  A magyar szerveren minden tekintetben a TF a mérvadó!! (Mivel a mi szerverünk nem a nagy BG-sek szervere...) és ezt a vezetőségnek is be kell látnia, hogy ha nincs jó TF, akkor nem is lesz megfelelő mennyiségű játékos a szerveren.

  Ha van jó TF, van élet, lesz nagyobb piac, lesznek visszatérő játékosok...


  Tehát a probléma adott, már csak megoldásra vár.
  Sok más nemzet szerverén tökéletes időpontokban vannak a TF-ek, és meg is látszik hogy van eredménye.
  Itt van egy videó ami ezt az állítást tökéletesen alátámasztja, a görög szerveren levő TF ami a tökéletes 19:30-as kezdésével messze felülmúlja a 21:00-kor kezdődő magyar TF-eket létszámügyileg főleg.

  Görög TF: Görög tf-ért kattints <------ ÉPP AKTUÁLIS VIDEÓ, nem több éves!

  Azért valljuk be ennyi játékos magyaron is volt mielőtt át nem tették az időpontot 21:00-ra, ezzel ellehetetlenítve sok-sok csoportnyi aktív játékos játékát. :(


  Amennyiben támogatod hogy áttegyék a TF-ek időpontját 19.30-ra vagy 20:00-ra, kérlek tartsd életben Te is ezt a topicot (likeold ezt a posztot, és írd le a véleményed erről a témáról), és talán elérünk valamit.

  Üdvözlettel: Axelard

 • Támogatom teljes mértékben az ügyet, érdemes lenne a játék fel lenditésében. Én aki elég sokat töltök s2 is, öröm lenne ha mind 2 szerveren tudnék Tf én részt venni

 • Jobb lenne hogyha 20:00-20:30 as idő zónában lenne a tf, kicsit barátibb lenne na meg a játékosok többségének nincs ideje vagy nem akarnak fent maradni 21:00 ig.

 • Hali Lorovus , látom láttad az ötletet amit felvetettem / felvetettünk a többiekkel.

  Szeretném kérdezni, hogy szerinted van arra esély hogy ez megvalósuljon?

  Válaszod előre is nagyon köszönöm :)

 • A javaslatot továbbítottam és támogatom, de a döntés nem az enyém. Esélyt látok rá, igen, mert tudom hogy vannak más országok ahol már csináltak ilyet javaslatra.

 • A javaslatot továbbítottam és támogatom, de a döntés nem az enyém. Esélyt látok rá, igen, mert tudom hogy vannak más országok ahol már csináltak ilyet javaslatra.

  Köszi a választ, ez bíztató. :)

  Körülbelül mennyi idő lehet, mire feldolgozzák és döntést hoznak?