Jég Labirintus Tárgyainak áthelyezése .

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
 • Kedves Olvasóm !


  Mint azt tudjuk ,a (Könnyű) és (Erős) Jég labirintusok nem érhetőek el.


  -Javaslom ,hogy a "Jég labirintusa(Könnyű)" -elzárt terület összes tárgyait helyezzék át "Pokol tüze labirintusba ,azokba a szörnyekbe ,amik nem adhatnak "Közönséges Tűz eszenciát" .


  -Javaslom ,hogy a "Jég labirintusa (Erős) - lezárt terület összes tárgyait helyezzék át , "Marduk Fészke " területének azon szörnyeibe amik nem adhatnak sem "Közönséges Tűz eszenciát " sem "Marduk eszenciát ".


  Ezzel elérhetőek lennének a Játékosok számára a Régi kinézetek ,az Apkalipszis kinézetek ,a EP pontokat tartalmazó tárgyak ,a Kastélyos nyakláncok ,és a ritka opciókat tartalmazó tárgyak ékszerek is STB: ,anélkül ,hogy a végtelenségig AFK gyűjtögetésbe kezdhetne bárki is ,mert ezeken a helyeken a szörnyek nem élednek újra végtelenszer.


  Ugyanitt kell megemlítenem ,hogy a Világok Harca területen is jelentősen elszaporodtak az éledőből a szakadékba sétálgató ,vagy egy helyben ugráló karakterek ,akik a csatában nem vesznek részt ,ugyanakkor a Jutalom ládákat a rendszer ugyanúgy kipostázza nekik .

  Erre egy olyan megoldást gondoltam ki ,miszerint a Világok harcának Jutalom ládáinak automatikus kipostázását szüntessék be, helyette a Szerver becsület ablakban megszerzett "Egyéni Pontjaim " számával hoznák összefüggésbe .

  -Aki nem szerez pontot ,nem játszik ,nem kaphat ládát .

  -Aki szerez pontot ,valószínű aktívan részt vett a Csatában ,és ennek megfelelően a Egyéni pontjait be is tudja váltani a megérdemelt Jutalom ládára . Ki többet ,ki kevesebbet ,de az ugrálásnak és a zombi módon való sétálgatásnak azonnal megszűnik az értelme..


  Köszönöm a figyelmet és remélem ,hogy a jövőben ezen vagy hasonló szálon változtatásoknak örvendhetünk .


  Suhata


  Áthelyeztem, postokat összevontam. Kissbb