Fórum értesítések

 • Sziasztok!


  Már biztos megfigyelhettétek,hogy a fórum küld nektek értesítéseket. Ezeket az értesítéseket a következő alkalmakkor küldi:

  * mivel ez egy nemzetközi fórum ezért ha másik szerver fórumához kommentelsz (pl. UK) onnan is kapsz értesítést


  Ha valaki beszélgetést kezdeményez veled itt fórumon és ezek ki vannak kapcsolva (mint nekem), akkor is kapsz értesítést a szövegbuboréknál (jobb felső sarok)  Itt fórumon is van lehetőség mások profiljára,üzenőfalára írni és mások írhatnak a tiédre. Ez olyan mint Facebook-on vagy Twitteren.


  Az értesítéseket a fórum a jobb felső sarokban jelzi. Valamint ha meg van nyitva a fórum a böngészőben, akkor a fülecskében is jelzi az értesítést (a kép Google Chrome-ban készült,de szerintem jelzi más böngészőn is)

                    


  Ezen kívül van lehetőség E-MAIL értesítésre is néhány beállításnál.

  Azonnali e-mail értesítésnél azonnal kapsz e-mailt, ha az adott beállításnak megfelelően történik valami. (képen látható esetben: ha valaki csinál egy bejegyzést a megfigyelt fórumon)

  Napi e-mail értesítésnél egy e-mailt kapsz arról, hogy a nap folyamán a megfigyelt posztoknál ki,hova kommentelt,like-olt stb.


  Ezeket a beállításoat itt tudjátok megnézni,testreszabni


  Azt pedig hogy milyen bejegyzések vannak megfigyelve, itt találhatók:

  Itt van lehetőség eltávolítani a megfigyelt posztokat. Ezt úgy lehet megcsinálni, hogy ki kell jelölni a kívánt bejegyzést, majd a UNWATCH MARKED THREAD - re klikkelve el is távolítottuk a megfigyelt listánkról. Ha nem jelölünk ki semmit akkor is ott van a gomb, de ha ráklikkelünk akkor AZ ÖSSZES! listán szereplő bejegyzést eltávolítja.

  source.gif

 • Hali! Apróbb kiegészítést tennék csak hozzá:

  Ertesítések egyéni beállítása a témánál:

  A téma tetejére görgetve, találsz egy könyvjelzőt (ikon) ezzel a felirattal: "Manage Subscription" (~feliratkozás beállítása) katt rá!  Ezután kidob egy abalakot ahol testreszabhatod, hogy az adott topic hogyan reagáljon az új posztokra.


  1. "Feliratkozás" a témára

  2. Küldjön értesítést új válasz esetén.

  3. "Leiratkozás" a témáról
  +EXTRA:

  Az oldalnak van még egy sajátossága, ha egy meglévő témához hozzászólsz automatikusan hozzá adja a megfigyelt topic-ok közé.

  Ennek elkerülésére ez a megoldás:

  1. Katt a "Settings"-re
  2. Vedd ki a pipát a "Watch thread" opciónál. (topic figyelése)  Remélem valamennyire ez is segíthet másoknak.