Εμφάνιση (Όπλα/Πανοπλίες)
Δημιουργήθηκε από τον NonStop , 14 June 2016
Αυτός ο οδηγός αποτελείτε από τις φωτογραφίες και τις ονομασίες διαφόρων όπλων και πανοπλιών που είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν αποτελείτε από όλα τα όπλα και τις πανοπλίες αλλά έχει ένα σεβαστό ποσοστό με το καθένα να έχει φωτογραφίες με κάθε εφέ που μπορείτε να έχετε.
Βρήκα αυτές τις φωτογραφίες ψάχνοντας διάφορα σχετικά με το παιχνίδι. Για εμένα είναι ένας μικρός θησαυρός αφού πιστεύω θα είναι αρκετά χρήσιμος τόσο στους νέους αλλά και στους παλιούς παίκτες. Είδα ότι υπάρχει παρόμοιο θέμα και σε πολλούς άλλους διακομιστές οπότε σκέφτηκα να το φέρω και εδώ. Γι'αυτό τον λόγο δεν μπορώ να ξέρω το όνομα του ατόμου που κάθισε και έβγαλε όλες αυτές τις φωτογραφίες αλλά τον ευχαριστούμε πολύ όποιος και να ήταν έκανε τρομερή δουλειά.
Σημαντικό
Μπορούμε εμείς σας κοινότητα να προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τον οδηγό, δηλαδή να προσθέσουμε με δικές μας φωτογραφίες τα όπλα και τις πανοπλίες που λείπουν. Ευελπιστώ ότι μια μέρα αν φυσικά το θελήσετε και εσείς ο οδηγός να τα περιέχει όλα!
Η ταξινόμηση των όπλων θα γίνει με βάση το είδος ενώ των πανοπλιών με βάση τις κλάσεις που η κάθε μία αντιστοιχεί.
Να προσέξετε ότι υπάρχουν πανοπλίες που μπορούν να αντιστοιχούν σε δύο κλάσεις οπότε θα υπάρχει ξεχωριστή αναφορά σ' αυτές. Επίσης στα ονόματα των πανοπλιών επειδή άλλαζαν ανάλογα με το κομμάτι της πανοπλίας έβαλα μόνο το χαρακτηριστικό όνομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί μία οι περισσότερες πανοπλίες να έχουν το ίδιο, αλλά αλλάζει η εμφάνιση τους σχετικά με το ποία κλάση μπορεί να τις φορέσει και το είδος (πχ υφασμάτινη ή ελαφριά).
Γενικότερα χρησιμοποίησα την βάση δεδομένων για να βρω τα ονόματα των όπλων και των πανοπλιών που δεν γνώριζα γι 'αυτό αν έχει γίνει κάποιο λάθος στην αντιγραφή ή μου έχει ξεφύγει τίποτα ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων.