Τοποθεσίες Συντρόφων
Δημιουργήθηκε από τον NonStop , 10 June 2016
Να αναφέρω αρχικά δύο πράγματα!
Οι σύντροφοι που περιέχει ο οδηγός δεν είναι οι μόνοι που υπάρχουν στο παιχνίδι είναι όμως εκείνοι που μπορείτε ως παίκτες να μαζέψετε σκοτώνοντας συγκεκριμένα τέρατα. Υπάρχουν και άλλοι σύντροφοί μέσα στο παιχνίδι που μπορείτε να τους βρείτε:
~ στο cash shop
~ από κουτιά ανταμοιβών(πχ Πεδίο Μάχης).
~ από raid boss(ο Βριτρονικός Δράκος Μάγμα που βγαίνει καθημερινά στις 5:30 παλιά από τις ανταμοιβές μπορούσες να πάρεις σύντροφο,κάτι που δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα 100%).
~ από το mini-game με τους κρυστάλλους σελήνης(πιο παλιά στην έβδομη νίκη έδινε έναν σύντροφο κουτάβι βέχεμωθ).
~ Από πόντους απόδοσης (χρειάζεται 2000 για να πάρεις ένα κουτί συντρόφων που περιέχει αρκετούς μέσα μαζί και με κάποιους που δεν γίνονται loot στο παιχνίδι).
~ Από event
Σημαντική Πληροφορία
Ο οδηγός είναι κατασκευασμένος έτσι ώστε όλοι οι παίκτες όλων των επιπέδων να ξέρουν τι τέρατα μπορούν να έχουν ως συντρόφους και το σημείο που αυτά τα τέρατα βρίσκονται. Εννοώ ότι πολλά από τα τέρατα παρακάτω είναι ίδια γι'αυτό μην σας μπερδεύει το διαφορετικό όνομα. Αν πατήσετε πάνω στο όνομα κάθε τέρατος θα σας ανοίξει ένα παράθυρο που πάνω αριστερά θα έχει την εμφάνιση του τέρατος (δηλαδή και πώς θα φαίνεται ως σύντροφος) και πάνω δεξιά την τοποθεσία που βρίσκεται. Επίσης θα ταξινομήσω τους συντρόφους ανάλογα με την περιοχή που βρίσκονται, η σειρά με την οποία έχω τοποθετήσει τις περιοχές δεν έχει καμία σημασία!
Προσοχή
Αρκετοί από τους συντρόφους που υπάρχουν σ' αυτήν την συλλογή είναι από event που έχουν γίνει στο τσέχικο διακομιστή.Δεν λέω ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν στο μέλλον και εδώ απλά μην αρχίσετε τις συγκρίσεις μιλάμε για δύο διαφορετικές κοινότητες.
Τοποθεσίες
Τεμπεκούτ
~ Κροκόδειλος με αγκαθωτά λέπια
~ Στρουθοκάμηλος φτερού κορώνας
Χώρα του Χόρους
~ Σφήκα
~ Μέλισσα
Γιεσόντε
~ Μεταλλαγμένο νεογνό αρκούδας
~ αρκούδα
Χωροχρόνος επίπεδο 19
Τάρατ
~ Σκορπιός με δηλητηριώδεις δαγκάνες
~ Σκορπιός με δηλητηριώδη ουρά
Χωροχρόνος επίπεδο 29
~ φρουρά των σκύλων της κόλασης
Χεσέντ
~ Αράχνη με δηλητηριώδες αγκάθι
~ Γκρίζλι
Αρντίρ
~ Σκορπιός θανατηφόρου δηλητηρίου
Κοκούμα
~ Χαλύβδινος κάβουρας-ερημίτης
~ Νεοσσός των δράκων της βροχής
Νεζάκ
Χωροχρόνος επίπεδο 39
Ακτή Κοκούμα
Χόντ
~ Νεοσσός δράκου που αποκηρύχθηκε
Μπίνα
~ γκρίζα ύαινα των αγριόσκυλων
~ Πεισματάρης κάβουρας-ερημίτης
~ αετός της σαβάνας καθοδικής πτήσεως
~ αετός του δάσους - αίμα του φωτός
Χωροχρόνος επίπεδο 49
Τυκοτερόγκα
~ Κροκόδειλοι πελεκητές ατσαλιού
~ Κροκόδειλος με πέτρινο δέρμα
~ Κροκόδειλος με ατσάλινα δόντια
~ Κροκόδειλος με ατσάλινο δέρμα
Γκέμπρα
~ κατάσκοπος των σαλαχών του ανέμου
Χωροχρόνος επίπεδο 59
~ σιχαμερός σκύλος της κόλασης
~ Κοάτελ με δηλητηριώδης δόντι
Μπλονέα
Ντράγκονροντ
Χωροχρόνος επίπεδο 69
Μοσαλία
Ορεινά
~ Στρουθοκάμηλος με φρύδια από φτερά
Χωροχρόνος επίπεδο 79
~ Φίδι σκιάς με παγωμένα δόντια
~ Πολεμιστής αραχνών με παγωμένους ιστούς
~ Φρουρός των σκοτεινών αραχνών με παγωμένους ιστούς
Μιρχούρ
Λαβύρινθος φλογών της κόλασης(Μόλοχ)
~ Αναζωογονημένο Κουτάβι Κόλασης
Φωλιά Μαρντούκ
Όρη Κολοσσού
Σε αυτό το σημείο ο οδηγός τελειώνει. Έχω την εντύπωση ότι έχω βάλει όλα τα τέρατα που δίνουν συντρόφους (τουλάχιστον αυτά που γνωρίζω). Στις περιοχές που δεν έχω κάνει καμία αναφορά δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο τέρας που να δίνει. Αν κάποιος από εσάς ξέρει ότι ένα τέρας πετάει και δεν υπάρχει σ'αυτόν τον οδηγό εννοείται πως μπορεί να το προσθέσει παρακάτω ή να μου πει εμένα να το προσθέσω. Σκοπεύω να δημιουργήσω και άλλους οδηγούς σχετικά το σύστημα των συντρόφων, εκτός και αν με προλάβει κάποιος άλλος.
Ελπίζω ο οδηγός να είναι χρήσιμος για κάποιον, μου δίνει μεγάλη χαρά να ξέρω ότι βοήθησα έστω και ένα άτομο.
Σημείωση
Παρατήρησα ότι σε μερικά τέρατα ενώ είναι ίδιας μορφής αλλάζει το χρώμα σε μερικές περιοχές κάτι που δεν φαίνεται στην φωτογραφία στην βάση δεδομένων,απλά να γνωρίζετε!