[Οδηγός] Ανταλλαγές λογαριασμών

 • Οδηγός Ανταλλαγής Λογαριασμών

  Δημιουργήθηκε από Meridiana, 16 March 2013  Επειδή πολλοί χρήστες θέλουν να κάνουν ανταλλαγή του λογαριασμού τους αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν οδηγό για το πως θα το κάνετε, έτσι ώστε να γλιτώσουμε χρόνο από την διαδικασία αυτή.

  Ο κανόνας για την ανταλλαγή λογαριασμού είναι ο παρακάτω:

  §6α Ανταλλαγή λογαριασμών


  - Μία ανταλλαγή λογαριασμού πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί μέσω του ticket system και θα τη χειριστεί η ομάδα παιχνιδιού του 4story.

  - Αν ένας λογαριασμός προσφερθεί μέσα στο παιχνίδι χωρίς να έχουν λάβει γνώση οι GMs πρώτα θα αποκλείεται χωρίς προειδοποίηση.

  - Δε θα υπάρχουν επιστροφές (χαρακτήρων ή αντικειμένων) για ζημιές που προκλήθηκαν από ανταλλαγή λογαριασμών. Απαγορεύεται η ανταλλαγή παικτών από διαφορετικά παιχνίδια, ακόμη κι αν είναι της ίδιας εταιρίας.

  Αφού βρείτε με ποιον θέλετε να κάνετε ανταλλαγή, θυμηθείτε: ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ.


  Το επόμενο βήμα είναι να κάνετε αίτημα σας στο σύστημα υποστήριξης. Αυτό θα πρέπει να γίνει και από τις δύο πλευρές που ανταλλάσσουν λογαριασμό. Από εσάς που θα πάρετε - δώσετε και από εκείνον που θα δώσει - πάρει. Αίτημα μόνο από την μία πλευρά, δεν θα λαμβάνετε υπόψιν!


  Μόλις συνδεθείτε στο σύστημα υποστήριξης θα εμφανιστεί η επιλογή:


  Τι είδους Ερώτημα έχετε;

  Θα επιλέξετε: παιχνίδι


  Στην επόμενη καρτέλα, αφού συμπληρώσετε Όνομα Χρήστη και Διεύθυνση E-mail στο κουτάκι Θέμα, θα επιλέξετε την κατηγορία Ανταλλαγή λογαριασμού και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται.

  Για να είναι έγκυρη μία ανταλλαγή θα πρέπει εκτός από το να μας αναφέρετε το e-mail του λογαριασμού που θέλετε να ανταλλάξετε, να επικοινωνείτε μαζί μας και με αυτό!


  Όταν συμπληρώσετε το ψευδώνυμο(το όνομα του παίκτη) και το e-mail του λογαριασμού του ατόμου με τον οποίο ανταλλάσσετε, μην ξεχάσετε να μας αναφέρετε και το επίπεδο του. Αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της ανταλλαγής λογαριασμών, να ΜΗΝ υπάρχει διαφορά άνω των 30 επιπέδων μεταξύ των δύο λογαριασμών.


  Επίσης θα πρέπει να μας δώσετε ένα διαφορετικό δικό σας e-mail για να τοποθετηθεί στον νέο σας λογαριασμό που θα αποκτήσετε. Αυτό το e-mail θα πρέπει να είναι νέο και να μην το έχετε σε χρήση σε κάποιον άλλο σας λογαριασμό.


  Ενημερώνουμε ότι η ανταλλαγή λογαριασμού αφορά ΜΟΝΟ τον λογαριασμό και ΟΧΙ αντικείμενα ή παίκτες που βρίσκονται μέσα σε αυτόν.

  Εάν για παράδειγμα σας πει ο παίκτης που κάνετε την ανταλλαγή, ότι μέσα στο λογαριασμό θα βρείτε κάποια συγκεκριμένα αντικείμενα και αφού τον αποκτήσετε, δεν τα βρείτε μέσα, η διαχειριστική ομάδα δεν έχει καμία ευθύνη.


  Γιαυτό το λόγο, θα πρέπει να κανονίσετε πρώτα μεταξύ σας για τα αντικείμενα σας και μετά να αποστείλετε αίτημα ανταλλαγής. Μόλις κάνετε το αίτημα σας, και με την προϋπόθεση πως είναι ολοκληρωμένο, θα λάβετε μήνυμα στο e-mail σας πως το αίτημα σας έχει ανατεθεί σε ανώτερη βαθμίδα. Αυτό σημαίνει πως η ανταλλαγή σας προωθήθηκε και θα ενημερωθείτε άμεσα για την ολοκλήρωση της.


  Όταν η ανταλλαγή ολοκληρωθεί θα καταγραφεί.

  Ο νέος κάτοχος του λογαριασμού θα καταγράφετε ως ο κύριος και μοναδικός κάτοχος!


  Προσοχή:

  - Αν κάνετε ανταλλαγές λογαριασμών χωρίς να έχει ενημερωθεί η Ομάδα Διαχείρισης μέσω του συστήματος υποστήριξης, δεν έχουμε καμιά ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στον λογαριασμό.

  - Ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού είναι πλέον ο κάτοχος του ενεργού e-mail που βρίσκεται στον λογαριασμό και σε αυτόν θα επιστρέφετε ο λογαριασμός, χωρίς να παίζει κανένα ρόλο ποιος είχε τον λογαριασμό αρχικά ή το ποιος κατέληξε με αυτόν.

  - Αν θέλετε να δήλωσετε κλοπή λογαριασμού θα πρέπει να το κάνετε μέσα σε ένα εύλογο διάστημα (εντός μιας εβδομάδας το αργότερο). Παλιότερες δηλώσεις δεν λαμβάνονται υπ΄όψιν!


  - Σε περίπτωση κλοπής ή αποτυχημένης ανταλλαγής του λογαριασμού σας η εταιρεία δεν θα σας επιτρέψει κανένα αντικείμενο που μπορεί να χάσατε, ούτε και θα αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά έγινε στον λογαριασμό σας.