Βοήθεια απο mod για χαμένο λογαριασμό

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Καλησπέρα μπορεί κάποιος mod να με βοηθήσει?

πρόσφατα μπόρεσα να μπω σε ένα παλιό μου λογαριασμό μου στο παιχνίδι που ευτυχώς θυμήθηκα email και τον κωδικό

αλλά είχα ακόμα έναν λογαριασμό πιο παλιά αλλα δεν θυμάμαι το email και τον κωδικό.. θυμάμαι το όνομα, βασίλειο, τι και πως ήταν ο παίχτης και πολλά πράγματα τα οποία πιστεύω για κάποιον mod θα ήταν πολύ εύκολο να τον βρει και να με βοηθήσει να τον ανακτήσω... θα με ευχαριστούσε πάρα πολύ γιατι εχω κάποια πράγματα καλά σε αυτόν τον λογαριασμό που είναι κρίμα να χαθούν..

ευχαριστώ

• Γεια σου,

Για να μπορέσουμε να σου παρέχουμε οποιαδήποτε υποστήριξη σε σχέση με τον λογαριασμό σου, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω του Συστήματος Υποστήριξης ( support.4story.gr )

:)

• Γεια σου,

Για να μπορέσουμε να σου παρέχουμε οποιαδήποτε υποστήριξη σε σχέση με τον λογαριασμό σου, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω του Συστήματος Υποστήριξης ( support.4story.gr )

:)

καλησπέρα! έκανα ενα αίτημα αλλά στην κατηγορία που λέει φόρουμ επειδή στην κατηγορία του παιχνιδιού δεν είχε ανάλογο θέμα για να μπορέσω να πω τι θέλω και μπορούσα να βάλω μόνο εικόνες.....

• Αν δεν βρίσκετε το θέμα του προβλήματος σας, μπορείτε να το βάλετε είτε στο "Διάφορα", είτε στο "Άλλες παραβιάσεις".

Στείλτε ξανά αίτημα υποστήριξης παρακαλώ, αλλά αυτή την φορά στον τομέα του παιχνιδιού. :)

• Αν δεν βρίσκετε το θέμα του προβλήματος σας, μπορείτε να το βάλετε είτε στο "Διάφορα", είτε στο "Άλλες παραβιάσεις".

Στείλτε ξανά αίτημα υποστήριξης παρακαλώ, αλλά αυτή την φορά στον τομέα του παιχνιδιού. :)

Mου απάντησαν πριν κάνω καινούριο αίτημα στον τομέα παιχνιδιού οπότε όλα καλά! ευχαριστώ πολύ! :)