Win 10 teljes képernyős üzemmód

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Sziasztok!

A napokban szerettem volna rájönni, hogy hogyan lehet elérni a teljes képernyős módot. A kliensben lévő "Ablakos mód" sajnos nem funkcionál amit a képen láthattok ugyanis a pipát nem engedi kiszedni. Megpróbáltam a registryben is átírni az értéket, de sajnos minden újraindításnál visszaáll az érték "TRUE"-ra.

Válaszokat előre is köszönöm.

unknown.png

• Köszönöm szépen,

A ismert kompatibilitási hiba, sajnos a kijavításának idejéről nincsen jelenlegi információnk.

[MOD]_DEA_S1

dea_email.jpg

discord: [MOD]DEA (HU)#2095

• És valami elképzelés arról, hogy mikor lesz megoldva? Az összes privát szerveren megvan oldva az is, hogy windows 10 kompatibilisek legyenek, ellenben ezzel, ez már csak hab a tortán, hogy teljesképernyőre sem lehet rakni a játékot.

Plusz kérdés: A szerdai karbantartásoknak van is céljuk, vagy csak megszokásból van bent hagyva továbbra is, már csak azért kérdem, mert a hírek között nagyon ritka, hogy felbukkanna egy-egy bugfix, pedig van elég dolog amit lehetne javítani.

• Szerintem nem olyan egyszerű a megoldás, mint gondolod.

Nem tudom, pontosan hogy áll a GF a játékkal, de valószínűleg ha módosítást akarnak csinálni, azt nehezebben oldják meg, mint egy privát szerveren. A GF nem a játék fejlesztője, csak a kiadója. Ha nincs náluk a játék forráskódja, akkor valószínűleg nem tudnak csak úgy belenyúlni és javítani ezt-azt. Privát szerveren, lopott forráskóddal könnyen megoldják, főleg ha tudnak segítséget kérni xy fórumon, ahol sokan ismerik már a kódját a játéknak.

Ha esetleg mégis ott van a forráskód a GF-nél, akkor jogos a kérdés, hogy miért nem javítják, de szerintem se te, sem én nem tudjuk, mi áll nekik rendelkezésre.