Podpora pro platby

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Ticket systém pro platby

Pokud máte potíže s nákupem Měsíčních kamenů (MK), musíte se obrátit na podporu pro platby, která sídlí v Německu.

Klikněte na Gamepay

Po chvíli budete přesměrováni na stránky Gamepay, zde si nejdříve vyberte jazyk rozhraní.

Následně klikněte na Kontaktovat podporu

Postupně vyplňte požadované údaje:

Podpora bohužel komunikuje pouze v Anglickém, nebo Německém jazyce proto své dotazy pište pouze v jmenovaných jazycích.

Do popisu prosim vložte informace, které souvisi s platbou.

např.:

I have ordered xxx Moonstones. xxx CZK was deducted from my phone credit but no Moonstones were added to my account.
    I have been waiting for x hours already. I tried to logout and login again but it didn't help.

My code: .......
    My phone number: +420 ... ... ...

(Objednal jsem si xxx Měsíčních kamenů. Z mého kreditu bylo odečteno xxx Kč, ale Měsíční kameny nebyly připsány na můj účet. Čekám už x hodin. Zkoušel jsem se také odhlásit a znovu přihlásit, ale nepomohlo to. Můj kód transakce: ....... Mé telefonní číslo: +420 ... ... ...)

V případě, že platba proběhla v eurech, stačí v anglické verzi textu CZK nahradit EUR.

Pozn: Podpora pro platby působí pouze v pracovní dny tj. pondělí až pátek.