Σχόλια & παρατηρήσεις για το νέο φόρουμ

 • Αγαπητοί παίκτες,


  Περιμένουμε τα σχόλια, τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις σας για το νέο φόρουμ!

 • Θα ήθελα να μάθω αν με κάποιο τρόπο μπορούμε να μεταφέρουμε τις υπογραφές που είχαμε στο παλιό φόρουμ εδώ

  1WAZh9r.png


 • NonStop


  Φυσικά μπορείτε, επιλέγοντας πάνω δεξιά στο εικονίδιο του λογαριασμού σας υπάρχει σχετική επιλογή "Signature" όπως φαίνεται παρακάτω: • Giwrg0s

  Εννοώ αν έχει σωθεί κάπου ο προηγούμενος σύνδεσμος που χρησιμοποιούσα στην υπογραφή που είχα στο παλιό φόρουμ.Γίνεται με κάποιον τρόπο να τον δω στο παλιό φόρουμ.Απ' ότι είδα η επιλογή επεξεργασίας προφίλ στο παλιό έχει φύγει ?(  Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα ήταν ότι όταν πάω να προσθέσω Avatar ενώ δίνει την επιλογή για .gif και ενώ δέχεται και τα gif,όταν πλέον περαστεί η φωτογραφία την εμφανίζει κανονικά και όχι όπως θα έπρεπε αφού είναι gif.

  1WAZh9r.png


 • NonStop αν πας στο site κάνεις login και πατήσεις στο : Προβολή όλων των μηνυμάτων -> Επεξεργασία Προφίλ
  Θα μπορέσεις να έχεις πρόσβαση στην παλιά υπογραφή σου ;)

  Ελπίζω να σε βοήθησα !

  Kafrilio_N_with_meaning.jpg

 • Giwrg0s


  Προσπαθώ σε μερικά θέματα να πατήσω "Cancel Subscription" αλλά συνεχίζουν να έρχονται ειδοποιήσεις ακόμα και αν έχω τικάρει ότι δεν θέλω,είναι κάποιο bug?

  1WAZh9r.png


 • Zeroth


  Το δοκίμασα τώρα πάλι το ίδιο.

  Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά το έχει ανοίξει μέλος που ανήκει σε ομάδα αυτό το θέμα.

  1WAZh9r.png


 • Το περίεργο είναι ότι το έκανε λίγο μετά από την αναφορά σου σε αυτό και μου πέτυχε μια χαρά.


  Δοκίμασε πάλι αν μπορείς.

 • Δυστυχώς ή ευτυχώς το καινούργιο φόρουμ είναι διεθνές.


  Οπότε δεν γίνεται η κάθε κοινότητα να έχει δικούς της κανόνες εφόσον κάθε χρήστης έχει πρόσβαση στα θέματα που αναρτώνται σε κάθε μία από αυτήν.


  Στην καρτέλα INT εμένα προσωπικά δεν που έχουν εμφανιστεί πουθενά γενικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθώ στο φόρουμ.Οι μόνοι κανόνες που θέλω και πρέπει να ακολουθήσω είναι αυτοί που αναφέρονται στο GR στο θέμα Κανόνες Φόρουμ!


  Οπότε είναι αδιανόητο να φοβάμαι αν κάποιος moderator από άλλη χώρα προσβληθεί για κάτι που γράφω χωρίς κιόλας να υπάρχει λόγος να προσβληθεί,να με κατηγορεί για παραβίαση κανόνων που δεν παραβίασα και εντέλει να μου ρίχνει αποκλεισμό 14 ημερών και εγώ να κάθομαι να ψάχνω γιατί αποκλείστηκα για τόσες μέρες και να στέλνω tickets.


  Ασχολούμαι με το φόρουμ του 4story και πολλά άλλα φόρα χρόνια και πότε δεν έχω προσβάλει κανέναν και ούτε θα το κάνω γιατί το θεωρώ χαζό όχι μόνο να προσβάλλω πόσο μάλλον να τσακώνομαι πίσω από μια οθόνη του υπολογιστή.


  Αν δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας για ένα θέμα εφόσον βέβαια δεν προσβάλει κανέναν τότε να το αναφέρεται στους κανόνες ώστε να το ξέρω και να μην ξανά ασχοληθώ.


  Είναι πραγματικά ντροπή να έχουμε ένα διεθνές φόρουμ και ο κάθε ένας που είναι σε θέση ισχύος επειδή έχει την μύγα και μυγιάζεται να ρίχνει αποκλεισμούς χωρίς αιτία.


  Melione σε κάνω tag μόνο και μόνο επειδή απ' όσο ξέρω εσύ ως Community Manager έχεις την δυνατότητα επικοινωνίας με άλλες κοινότητες.

  1WAZh9r.png


 • Καλημέρα Nonstop,


  ο αποκλεισμός που σας δόθηκε ήταν λανθασμένος. Θα έπρεπε να δοθεί προειδοποίηση και όχι αποκλεισμός. Ναι, το φόρουμ είναι διεθνές αλλά για την ώρα η κάθε κοινότητα έχει τους δικούς της κανόνες.

  Εάν τηρείται τους κανόνες του Ελληνικού φόρουμ, εάν σέβεστε τους άλλους ανεξάρτητα εάν είναι μέλη της Δ.Ο ή όχι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για μελλοντικό αποκλεισμό.


  Σας ζητάω προσωπικά συγγνώμη για την ενόχληση που προκλήθηκε. Ο αποκλεισμός σας έχει αποσυρθεί.


  Καλή σας μέρα

  123.png