Schimb

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Va salut, eu pe acest cont am un arcas pe nume KissLove, unde am fost facut un trade cu Ayasesll, eu ii dadeam arbaleta 28 48 3 boabe, armurile erau in felul urmator, casca 27 48 3 boabe bonus decent, piept 26 48 2 boabe, pantaloni 26 48 2 boabe, papuci 26 48 2 boabe, manusi 26 48, eu trebuia sa ii dau astea lui Ayasesll, acest set pe bani si din cate se pare e cel mai mare tepar de pe acest server, se mai poate rezolva ceva? Sau in continuare cum a fost si pana acum jocul acesta tot scade si se duce in jos din cauza ca nu se rezolva aceste probleme..
    Dupa trade el mi-a tras teapa, acum nu se mai numste Ayasesell, se numeste HaAniBall

• Tranzactionarea obiectelor din joc cu bani reali este strict interzisa si poate fi sanctionata conform Regulamentului in vigoare.

1.2. Transfer de cont

Tranzacționarea conturilor pentru bani reali, obiecte sau aur ori schimbul acestora este strict interzisă.

GM Raava