Sistemul de support - Tutorial

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
Hi
Due to several problems reported with BattleGround we will do an emergency restart of all servers!!!!

We apologize for the problems and the short notice!
 • Folosindu-ma de acest tutorial, va voi arata fiecare aspect al sistemului de support, de la inregistrare pana la crearea si trimiterea unui tichet.


  Inainte sa incepem, am sa explic, atat simplu cat si in detaliu, scopul sistemului de sprijin (support/help/assistance), la ce foloseste si cum puteti sa il utilizati:


  -Sistemul de tichete a fost creat cu scopul de a gestiona, solutiona si de a ameliora experientele si evenimentele jucatorilor in cadrul comunitatii noastre.

  -Termenul de "tichet", in sistemul de sprijin, poate avea urmatoarele sensuri: o sesizare,o cerere, o petitie, o plangere, etc.)

  -In sistemul de sprijin se pot face tichete pentru:

  a)Diverse probleme, atat tehnice cat si in timpul jocului (ex: nu va mai puteti conecta la joc, jocul nu poate fi initiat, erori la instalare, imposibilitatea de a va conecta cu un caracter, imposibilitatea de a completa o misiune etc.)

  b) Intrebari generale despre joc (ex: Care este scopul mentorului si a studentului? Care sunt beneficiile pentru parti din aceasta cooperare? etc.)

  c)A raporta o situatie care face atingere la bunul demers al jocului precum: un bug, o problema sau o situatie de urgenta (ex:server-ul este indisponibil fara un anunt oficial in prealabil, utilizare de programe ilegale, etc. )

  d)A raporta un jucator care comite actiuni contrare reglementarilor din Regulamentul Jocului sau T&C (ex: foloseste un limbaj neadecvat asupra altor jucatori sau alte elemente ce sunt legate despre joc, foloseste programe sau script-uri ilegale pentru castiguri personale sau pentru a distruge bunul demers al jocului, etc.)

  e)A solutiona o eroare in sistemul de plata al jocului (ex: o tranzactie eronata care nu a mers conform obligatiilor impuse partilor, o suspendare a contului pentru o eroare de tranzactie, etc.)

  f) O plangere cu privire la o suspendare a contului din motive necunoscute de catre jucator (ex: suspendare fara o justificare in prealabil, suspendare pentru o simpla neintelegere a intamplarilor, etc.)

  g) Orice alte lucruri, situatii sau evenimente; ce constituie o problema sau o speță care poate fi rezolvata cu ajutorul sistemului de sprijin


  NOTA:

  Pentru a salva timpul dumneavoastra, va sugeram inainte de a utiliza sistemul de sprijin, sa va uitati cu atentie daca problema are deja o solutionare pe Forum.


  Tutorial-ul in discutie este structurat in 4 etape si anume:


  1.Inregistrare si conectare

  2.Utilizare si verificare periodica (+Exemplu)

  3.Politica de confidentialitate


  Puteti sa accesati pagina sistemului de sprijin apasand click pe acest link: http://support.4story.ro/

  Acestea fiind spuse, sa incepem!:)


  1.Inregistrare si conectare


  Ca sa folosim sistemul de sprijin, este nevoie sa ne inregistram si sa confirmam crearea contului.Va puteti inregistra cu ajutorul urmatoarelor imagini:


  NOTA:

  Este imperativ sa va inregistrati folosind adresa de e-mail a contului la care doriti sa primiti ajutor.In cazul in care aveti mai multe adrese de e-mail inregistrare pe joc , le puteti adauga la adresa de e-mail principala pe sistemul de sprijin.

  Ati reusit sa va conectati la sistemul de sprijin:thumbup:


  Daca sunteti titularul la mai multe conturi, puteti sa adaugati id-u/adresa de e-mail respectiv a contului pe adresa de e-mail principala a sistemului de support folosind urmatorii pasi:
  NOTA:

  Este nevoie de confirmare pentru fiecare adresa de e-mail pe care o adaugati pe sistemul de tichete.

  Folosind aceasta metoda puteti reduce complicatiile de a apela la sistemul de sprijin cu mai multe conturi pentru fiecare adresa de e-mail inregistrata in baza de date a jocului .


  2.Utilizare si verificare periodica (+Exemplu)


  In continuare, o sa contactam echipa jocului prin crearea unui tichet in care trebuie sa alegem subiectul care descrie natura situatiei, sa completam cerintele stabilite de subiect pentru fiecare categorie si sa descriem problema.Pentru o mai buna intelegere si un raspuns cat mai rapid, este de preferat sa faceti o descriere cat mai detaliata si mai aproape de realitate.  Puteti face un tichet legat de :

  -Joc

  -Forum

  -Plata

  In functie de motivul pentru care doriti sa contacati sistemul de sprijin, puteti selecta doar una dintre aceste categorii.

  Folosindu-va de urmatoarele imagini, o sa vedeti cum se face un tichet si cum sa il verificati periodic pentru un raspuns.Imaginile o sa contina si un exemplu de tichet cu un raspuns la care va puteti astepta, tema tichetului o sa fie despre o problema la pornirea jocului .
  Acum trebuie sa verificam daca am primit un raspuns la tichetul creat, pentru a face acest lucru, trebuie sa accesam sectiunea "Istoricul Tichetelor".Tot acolo puteti vedea toate tichetele care au fost create si ce raspuns au primit acestea.
  Ca sa deschideti tichetul trebuie sa apasati cu click una din urmatoarele:ID (#) , Comunitate (4Story.ro) sau Subiect (Diverse probleme).

  Simbolul incadrat cu rosu in imagine arata daca tichetul a primit un raspuns.In cazul in care s-a primit un raspuns, acest simbol va aparea in dreptul zilei in care a fost facut tichetul.

  Odata cu primirea unui raspuns, tichetul va fi inchis automat.In cazul in care raspunsul este nesatisfacator si nu incheie complet polemica in discutie, acesta se va redeschide automat in momentul in care raspundeti inapoi.
  NOTA:

  Un raspuns este oferit intr-un interval de 48 de ore sau chiar mai mult daca problema respectiva este mai dificila.

  In cazul in care raspunsul primit de către operator este incert sau nu sunteți mulțumit de răspuns , puteți sa folosiți opțiunea de "Plângere" situata in coltul din dreapta.

  Aveti posibilitatea sa evaluati raspunsul primit. :( - :)


  Am ajuns la finalul acestui tutorial, speram sa va ajute.:thumbup:


  3.Politica de confidentialitate (Privacy Policy)


  Specificatii:

  -Toate informatiile dumneavoastra despre conturi, identitate, actiuni sau inactiuni sunt confidentiale si nu pot fi cunoscute de catre terte parti sau alte persoane decat cu consimtamantul vostru de a le spune personal.

  -Va rog sa fiti vigilenti si sa nu dati datele voastre confidentiale nimanui.

  -Echipa jocului nu o sa va ceara niciodata informatii precum: parola de la cont, diverse obiecte pe joc, locatia dumneavoastra , conturi bancare etc.

  -Orice schimbare a contului are loc numai cu consimtamantul dumneavoastra expres in limitele Regulamentului Jocului si T&C.  Cu stima,

  Echipa 4Story.ro