Propuneri - mini evenimente

 • Prin crearea acestui topic oferim jucătorilor noștri posibilitatea de a-și aduce propriile idei și creații "la masă", cu posibilitatea de a fi implementate în joc. Propunerile inventive, distractive, bine organizate vor fi selectate pentru a fi folosite.  Precizări  - Puteți să vă inspirați din alte jocuri, filme sau orice alta sursă.

  - Din moment ce este vorba de mini-evenimente (acest lucru s-ar putea schimba în viitor), acestea trebuie să aibă un nivel ușor spre moderat de dificultate. Prin urmare, nu vor fi acceptate evenimente exagerat de complicate sau care necesită o durată lungă de timp.

  - Nu este permisă propunerea de premii (acest lucru s-ar putea modifica în viitor:)).

  - Puteți să puneți ideea intr-o formă detaliată sau într-un mod simplu. Vă rog să aveți în minte faptul că Echipa Jocului ar putea aduce mici alterații cu privire la desfășurarea evenimentului ales pentru a asigura buna funcționare a acestuia.

  - Nu sunt permise evenimentele ce ar putea aduce la o încălcare a Regulamentului sau a Termenilor și Condițiilor de utilizare

  - Nu sunt permise post-urile care nu au legătura cu scopul acestui topic.

  - Evenimentul poate să fie repostat din nou cu posibile modificări din partea creatorului, dar nu mai devreme de o lună de la data când a fost postat.

  - Nu este permis pentru alți jucători să posteze ideea altui utilizator, fie că are modificări. Sunt permise totuși similaritați între evenimente.

  - Numele creatorului o să fie menționat la finalul evenimentului.

  - Acest topic este suspus Regulamentului de pe Forum.

  Echipa Jocului și cea a Forum-ului își rezervă dreptul de a aduce modificări asupra acestui topic în funcție de necesități și evoluția acestuia în timp.  Vă urăm mult succes la creativitate și vă așteptăm cu drag creațiile!:thumbup:

 • Un event care sa includa 8 echipe( sau cate se vor decide ) de fotbal sau mai multe si sa mergem pe terenul de fotbal sa ne jucam, iar prima echipa care inscrie 3 goluri castiga si se califica mai departe si sa fie premii pentru primele 3 echipe

 • Un eveniment de duele ar fi dragut :P Gen turneu insa fara HP... doar jucarii eventual intre clase.. o zi clasa arcas alta zi mag, etc... regulile le puteti decide voi .. si sa fie 8 persoane maxim din clasa respectiva.. ca si la un turneu normal. cel mai bun din 5 sau din 10.. Castigatori sa existe 2.. cei ce se lupta in finala, doar recompensele sa fie diferite... pentru ca unul castiga iar celalalt a fost aproape :))

 • Propun organizarea unui eveniment in care sa se dueleze 2 echipe a cate 2 jucatori cu bulgari/dovleci, incercand sa-i dea jos pe cei din echipa adversa de pe o platforma.


  Vor fi 3 runde si o echipa castiga o runda atunci cand ambii membri ai echipei adverse au cazut de pe platforma.


  Eu am ales aceasta locatie, dar o puteti schimba in cazul in care veti gasi una mai potrivita.

  https://i.imgur.com/QQsruX8.jpg

 • Propun organizarea unui eveniment cu pariuri pentru EURO 2021!


  Se pot deschide topic-uri pe forum pentru meciurile la care doriti sa organizati pariurile cu 24 de ore inaintea inceperii lor, si utilizatorii trebuie sa ghiceasca lucruri precum scorul, numarul de cartonase si numarul de cornere.


  Cativa jucatori au organizat astfel de evenimente pe Discord, v-ati putea inspira si de acolo in privinta regulilor.

  https://i.imgur.com/QQsruX8.jpg

 • Propun o bătaie clasică în documentul de nivel 10 precum cele ce aveau loc odinioară pe câmpiile Iberiei. Iar ca să nu ne căsăpim degeaba propun ca fiecare regat să aibă un patron pe care trebuie să îl apere( că tot am văzut că vă place să faceți pe fantomele, puteți face și pe patronii, unul pentru fiecare regat, sau cred că puteți folosi și dovlecii dacă nu vreți să fiți voi) Ideea e simplă, regatul care reușește să ucidă patronul regatului advers câștigă.

  Acum ca reguli ar fi destul de simplu:
  1) Sunt permise doar itemele +15 fie închiriate, fie făcute de către jucători

  2) Sunt permise NUMAI poțiunile de mana și viață. Restul sunt excluse( și aici mă refer fără invizibilități, viteze, jucări, elixire, bulgări, dovleci, nesăbuințe, rafinate, steluțe, clopoței, acadele, dulciuri de halloween, rudolf de ciocolată, sfera ambuscadei, pergamente de înviere, teleportări, evocări, supe, ciocolată albă, migdale, etc) Pentru că până la urmă e o luptă clasică iar pe vremea aceea se foloseau doar poțiuni de mana și viață.

  3) Fără bresle deoarece pot reprezenta un avantaj pentru persoanele ce au un nivel al breslei foarte mare.

  4) Fără peți (același principiu ca în cazul breslelor)

  5) Nivelul maxim acceptat este 20 (Spun asta pentru că deși dacă treci de nivelul 20 jocul te scoate automat din document după o oră sau dacă folosești portalul, mai mult ca sigur se va găsi cineva cu câteva minute înainte de inceperea mini evenimentului să dea 3-4 lvl în doc ca să obțină un avantaj)

  6) Pentru ca ambele regate să aibă șanse egale de victorie se va începe cu un număr egal de oameni de ambele tabere(dacă vor alege să părăsească lupta înainte de finalul acesteia este strict problema lor) În cazul în care un regat este în minoritate va decide dacă dorește sau nu să înceapă lupta. ( Spre exemplu dacă sunt 6 valorieni și 10 derioni, valorienii vor decide dacă sunt de acord să lupte în minoritate sau nu. Același lucru dacă sunt 10 valorieni și 6 derioni, derionii vor decide dacă vor să lupte în minoritate sau nu)

  7) Se formează grupe, nimeni nu rămâne pe dinafară. În cazul în care sunt 8 persoane se vor forma 2 grupe de câte 4 persoane( dat fiind că o grupă nu poate fi formată din mai mult de 7 persoane) În cazul în care sunt 15 persoane se formează 3 grupe a câte 5 persoane( același principiu și pentru mai multe persoane, 22, 29 etc. Dar nu cred că or să fie mai mult de 15 persoane de regat așa că nu-i asta o problemă :)))

  8)Baftă tuturor

  P.S. Bijuterii închiriate, sau dacă vreți să vă faceți, baftă :)