Zmiany w Zespole 4Story.pl

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Z dniem dzisiejszym z Zespołem pożegnał się Sirius, który pełnił funkcję Mistrza Gry oraz Moderatora Forum - życzymy powodzenia w życiu prywatnym!

Lista wszystkich Członków Zespołu znajduje się na naszym Teampage`u.

caranthir.png

• Z dniem 09.02.2022 z Zespołem pożegnał się Ingolf, który pełnił funkcję Mistrza Gry. Dziękujemy za wkład i życzymy sukcesów w życiu prywatnym!

caranthir.png

• Z dniem wczorajszym z Zespołem pożegnał się Nutti, który pełnił funkcję Próbnego Mistrza Gry - życzymy powodzenia w życiu prywatnym!

caranthir.png

• Z przykrością informujemy, że w ostatnim czasie Belladonna, pełniąca funkcję Administratora Gry & Administratora Forum, zdecydowała się opuścić nasz Zespół.

Przez wiele lat swojej działalności — zarówno w innych zespołach, jak i w naszej społeczności 4Story.pl — dała się poznać jako osoba niezwykle zaangażowana, odpowiedzialna i pełna wiedzy. Jej początki sięgają 2008 roku i od tamtej pory niezmiennie była dla wielu osób nie tylko wsparciem merytorycznym, ale także prawdziwym filarem zespołu.

Belladonna odegrała ogromną rolę w kształtowaniu naszego Teamu. Wyszkoliła od podstaw wielu członków Zespołu, dzieląc się swoim doświadczeniem, cierpliwością i profesjonalizmem. Była dla nas kimś więcej niż tylko GA/FA— była osobą, która zawsze stawała na wysokości zadania, dbała o atmosferę oraz morale, a swoją postawą budziła szacunek i zaufanie.

Jesteśmy jej ogromnie wdzięczni za cały wkład wniesiony w rozwój naszego projektu. To między innymi dzięki niej powstały tak wyjątkowe inicjatywy jak Lotek 4Story czy słynna Gazetka, za której treści, opowieści i wyjątkowy klimat była bezpośrednio odpowiedzialna. Współtworzyła również kanał YouTube 4Story, gdzie niejednokrotnie wykazywała się niespotykaną kreatywnością, pomysłowością i zapałem do działania. Nie sposób dziś wymienić wszystkich projektów, zmian i inicjatyw, za którymi stała.

Jedno jest pewne — Belladonna w znaczący sposób przyczyniła się do rozwoju naszego Zespołu i całej społeczności. Jej odejście jest dla nas momentem niezwykle poruszającym i nie ukrywamy, że będzie nam jej bardzo brakować.

W chwili, gdy żegnamy tak wieloletnią i zasłużoną osobę, trudno ukryć smutek. Wspólnie przeżyliśmy wiele pięknych lat współpracy, pełnych wyzwań, sukcesów i niezapomnianych chwil. Tym bardziej chcemy dziś z całego serca podziękować za wszystko, co wniosłaś do naszego Teamu.

Życzymy Ci wszystkiego, co najlepsze — zarówno w życiu prywatnym, jak i w dalszych planach. Szanujemy Twoją decyzję i mamy nadzieję, że nasze drogi jeszcze kiedyś się spotkają.

Dziękujemy za wszystko!

Art, Caranthir, Cameron oraz byli, obecni i przyszli członkowie Zespołu 4Story.pl

caranthir.png