Witajcie!
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nowego forum.
Otóż, jak się Wam ono podoba? Czy chcielibyście coś zmienić? Może czegoś Wam brakuje?
Może jakieś konkursy na forum?
Witajcie!
Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nowego forum.
Otóż, jak się Wam ono podoba? Czy chcielibyście coś zmienić? Może czegoś Wam brakuje?
Może jakieś konkursy na forum?
tbh to troche [cenzura] ale sie przyzwyczaje chyba jak do poprzedniego hehehehe
lekko mi sie nie podoba struktura i dizajn, ale to gusta a o gustach sie nie rozmawia nie? ;]]]
a tak to co nwm spoko że jest dzielone forum dla wszystkich użytników ale to chyba oczywiste skoro na gf serwerach gra łącznie 500 osób xd
a tak to ten
generalnie to szkoda że trzeba robić nowe konta nwm zróbcie może tak żeby były łączone jakoś z kontami z gierki
żebym nie musiał robić co chwile nowego konta jak mi sie zdarzy napisać cosniemiłęgo czy coś
pozdro z fartem wariacinki ;]]]]
a i dajcie wiecej emoji bo chciałem dać kilka jak [cenzura] i nie moge ![]()
//Nowe forum, Ci sami użytkownicy
Proszę używać lżejszych synonimów.
Cameron
aa jeszcze jeden pomysl mam sory ze drugi komentarz ale to polaczcie je dwa ze soba czy cos ;]]
zrobcie tak zeby uzytnicy dostawali powiadomienia na skrzynke jak ich post zostanie zedytowany przez cameron albo innego moderatora czy cos takiego ;]
/posty zostały połączone.
Belladonna
Wreszcie inaczej to wygląda, co bardzo cieszy oko! :p mam nadzieję, że będzie większa aktywność wśród graczy ![]()
Może jakiś kącik do zabaw/spamu?
aa jeszcze jeden pomysl mam sory ze drugi komentarz ale to polaczcie je dwa ze soba czy cos ;]]
zrobcie tak zeby uzytnicy dostawali powiadomienia na skrzynke jak ich post zostanie zedytowany przez cameron albo innego moderatora czy cos takiego ;]
W przypadku edycji postów jest to niemożliwe.
Natomiast kiedy moderator nadaje ostrzeżenie to taka informacja pojawi się w skrzynce prywatnych wiadomości.
Wreszcie inaczej to wygląda, co bardzo cieszy oko! :p mam nadzieję, że będzie większa aktywność wśród graczy
Może jakiś kącik do zabaw/spamu?
Od tego jest Tawerna, zachęcam do otworzenia tematów z zabawami ![]()
Forum całkiem spoczko nawet te płynne przejścia cieszą oczko no i nie powiem jak to sffietne działa na androidzie. Good Job. A teraz konkrety Gdzie Patch? xD
Forum całkiem spoczko nawet te płynne przejścia cieszą oczko no i nie powiem jak to sffietne działa na androidzie. Good Job. A teraz konkrety Gdzie Patch? xD
Sami chcielibyśmy wiedzieć ![]()
Jak tylko się dowiemy, to damy znać ![]()
wersja na pc działa całkiem spoko ale z moblina gorzej ;x
martfy co Ty teraz gadasz ? U mnie trybi czasem nawet lepiej iż na pc xd
martfy co Ty teraz gadasz ? U mnie trybi czasem nawet lepiej iż na pc xd
tylko u cb ;x
słabe te forum chyba za mało zapłaciliście websiterą. Sam bym lepiej to zrobił 😎
A wersja na telefon to żenada...
słabe te forum chyba za mało zapłaciliście websiterą. Sam bym lepiej to zrobił 😎
A wersja na telefon to żenada...
czy ja tam wiem czy aż tak słabe są zawsze jakieś plusy jak powiadomienia
Sugerujecie że tylko mi to forum się zupełnie nie podoba i jest beznadziejne ?
Wszystko porozrzucane , przejrzystość równa zeru .
Już nie wspominając że jak zwykle narody są podzielone na lepsze i gorsze , tak przynajmniej odczuwam fakt że nie mam możliwości wybrania języka ojczystego . Niby nic wielkiego , jednak jestem Polakiem i chciałbym widzieć swój język ojczysty , takie moje "widzi mi się ".
Jeśli miałbym wybierać nowe a stare forum , nie miałbym wątpliwości ![]()
Myślę że każdy wolał stare forum
No ale może tutaj nasze wpisy przetrwają dłużej niż 20 minut bo na starym to wszystko usuwali ;c
A i jak ktoś wyżej pisał na telefonie jakoś strasznie sie rozwala to forum i nie idzie sie połapać
przynajmniej u mnie
nie no mi sie nawet podoba tak tbh
szkoda jedynie że konta nie są już łączone z kontami z gry