[Opinie] Nowe Forum

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team
  • Witajcie!

Chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat nowego forum.

Otóż, jak się Wam ono podoba? Czy chcielibyście coś zmienić? Może czegoś Wam brakuje?
    Może jakieś konkursy na forum?

caranthir.png

• tbh to troche [cenzura] ale sie przyzwyczaje chyba jak do poprzedniego hehehehe

lekko mi sie nie podoba struktura i dizajn, ale to gusta a o gustach sie nie rozmawia nie? ;]]]

a tak to co nwm spoko że jest dzielone forum dla wszystkich użytników ale to chyba oczywiste skoro na gf serwerach gra łącznie 500 osób xd

a tak to ten

generalnie to szkoda że trzeba robić nowe konta nwm zróbcie może tak żeby były łączone jakoś z kontami z gierki

żebym nie musiał robić co chwile nowego konta jak mi sie zdarzy napisać cosniemiłęgo czy coś

pozdro z fartem wariacinki ;]]]]

a i dajcie wiecej emoji bo chciałem dać kilka jak [cenzura] i nie moge :cursing:

//Nowe forum, Ci sami użytkownicy

Proszę używać lżejszych synonimów.

Cameron

aa jeszcze jeden pomysl mam sory ze drugi komentarz ale to polaczcie je dwa ze soba czy cos ;]]

zrobcie tak zeby uzytnicy dostawali powiadomienia na skrzynke jak ich post zostanie zedytowany przez cameron albo innego moderatora czy cos takiego ;]

/posty zostały połączone.

Belladonna

hi my name is sinthos im from poland im poor lil boi that lives and cares only about internet:saint:plz no ban;( im quite autistic so banning me would be a discrimination:cursing::thumbdown:;] oh and also my dad is a trihard so im half trihard as well so it would be racism and noone wants to be a racist rite?:/and ye i like playing computer games such as 4story :love:where i spent my whole life ;] and i like saying bad things in internet<X but its cuz im sick;(and its not my fault so plz dont discriminate only cuz i was born autistic:(

• aa jeszcze jeden pomysl mam sory ze drugi komentarz ale to polaczcie je dwa ze soba czy cos ;]]

zrobcie tak zeby uzytnicy dostawali powiadomienia na skrzynke jak ich post zostanie zedytowany przez cameron albo innego moderatora czy cos takiego ;]

W przypadku edycji postów jest to niemożliwe.

Natomiast kiedy moderator nadaje ostrzeżenie to taka informacja pojawi się w skrzynce prywatnych wiadomości.

Wreszcie inaczej to wygląda, co bardzo cieszy oko! :p mam nadzieję, że będzie większa aktywność wśród graczy :/

Może jakiś kącik do zabaw/spamu?

Od tego jest Tawerna, zachęcam do otworzenia tematów z zabawami :)

• Forum całkiem spoczko nawet te płynne przejścia cieszą oczko no i nie powiem jak to sffietne działa na androidzie. Good Job. A teraz konkrety Gdzie Patch? xD

• Forum całkiem spoczko nawet te płynne przejścia cieszą oczko no i nie powiem jak to sffietne działa na androidzie. Good Job. A teraz konkrety Gdzie Patch? xD

Sami chcielibyśmy wiedzieć :D
    Jak tylko się dowiemy, to damy znać ;)

• Sugerujecie że tylko mi to forum się zupełnie nie podoba i jest beznadziejne ?

Wszystko porozrzucane , przejrzystość równa zeru .

Już nie wspominając że jak zwykle narody są podzielone na lepsze i gorsze , tak przynajmniej odczuwam fakt że nie mam możliwości wybrania języka ojczystego . Niby nic wielkiego , jednak jestem Polakiem i chciałbym widzieć swój język ojczysty , takie moje "widzi mi się ".

Jeśli miałbym wybierać nowe a stare forum , nie miałbym wątpliwości :)

• Myślę że każdy wolał stare forum :/ No ale może tutaj nasze wpisy przetrwają dłużej niż 20 minut bo na starym to wszystko usuwali ;c

A i jak ktoś wyżej pisał na telefonie jakoś strasznie sie rozwala to forum i nie idzie sie połapać :D przynajmniej u mnie

• nie no mi sie nawet podoba tak tbh

szkoda jedynie że konta nie są już łączone z kontami z gry

hi my name is sinthos im from poland im poor lil boi that lives and cares only about internet:saint:plz no ban;( im quite autistic so banning me would be a discrimination:cursing::thumbdown:;] oh and also my dad is a trihard so im half trihard as well so it would be racism and noone wants to be a racist rite?:/and ye i like playing computer games such as 4story :love:where i spent my whole life ;] and i like saying bad things in internet<X but its cuz im sick;(and its not my fault so plz dont discriminate only cuz i was born autistic:(