Posts by RevolutionX05

Dear Iberians! Please pay attention and be careful with phishing tries. If you didn't request a new password and you received an e-mail, don't click in any image or link!! If you have doubts please contact support before clicking anywhere! Your 4story Team

Sziasztok!

A napokban szerettem volna rájönni, hogy hogyan lehet elérni a teljes képernyős módot. A kliensben lévő "Ablakos mód" sajnos nem funkcionál amit a képen láthattok ugyanis a pipát nem engedi kiszedni. Megpróbáltam a registryben is átírni az értéket, de sajnos minden újraindításnál visszaáll az érték "TRUE"-ra.

Válaszokat előre is köszönöm.

unknown.png

Sziasztok!

A napokban mikor visszajöttem játszani a rejtélyes ékszereim egy láda formát öltöttek. Az értékei ugyan megmaradtak kisebb matematikával ki lehet számolni mi mennyit ad azonban semmi féle értéket nem látni a fülbevalón. A képen látható még az is hogy ki is lehet nyitni a ládát de nem ad semmit. Fel is lehet szerelni a karakterre de jó lenne az értékeit látni szerintem. A kérdésem még lenne a következő várhatunk-e javítást? Köszönöm a válaszokat.