Tutorial Discord

 • Cu ocazia acestui îndrumar, am să explic ce reprezintă Discord, cum il puteți utiliza și care este semnificația acestui program în cadrul comunității noastre.


  Discord este o rețea de comunicare prin intermediul căruia aveți posibilitatea să vă conectați la un canal dedicat pentru comunitățile de 4Story.Odată conectat, veți avea posibilitatea să comunicați cu alți jucători și cu echipa jocului despre: diverse probleme, întrebări generale despre joc sau o simplă conversație amicală.:)


  NOTĂ: Pentru problemele de natură personală, deosebită, legat de cont ori aspecte legate despre acesta; vă rugăm să utilizați sistemul de sprijin! De asemenea, vă rugăm să fiți vigilenți cu datele ce au un caracter confidențial, precum și informații personale, locație ș.a.m.d.. Precizările oferite de Termeni și Condiții (T&C) se aplică corespunzător în cadrul acestui canal de comunicare.


  Acest ghid o să vă ajute pas cu pas în instalarea și configurarea programului.Mai jos o să puteți vedea fiecare pas.


  1.Descărcare

  2.Instalare și înregistrare

  3.Configurare/Conectare

  4.Regulament


  1.Descărcare


  Aplicația poate fi descarcată la pagina oficială Discord sau mai simplu, apăsând click aici .Programul de instalare ar trebui să apară, în funcție de motorul de căutare pe care il folosiți (ex:Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explore, Opera) în următoarele feluri:  Google Chrome

  Mozilla Firefox

  Internet Explorer
  Opera  2. Instalare și înregistrare

  În continuare, rulați executivul (DiscordSetup.exe) descărcat anterior.Instalarea ar trebui să fie destul de ușoară și ar trebui să arate în felul acesta:

  Odată ce instalarea a luat sfârșit, aveți posibilitatea să vă conectați sau înregistra. Mai departe,să arătăm cum să vă înregistrați. Pentru persoanele care deja se află în posesia unui cont, puteți să omiteți acest pas.De asemenea, în ipoteza în care sunteti deja conectat pe Discord la un dispozitiv (telefon) , puteți să vă conectați mai simplu prin scanarea codului QR.
  Pentru a vă înregistra este necesar să completați corespunzător formularul.Nu vă puteți înregistra fără acordarea consimtământului cu privire la Politica de confidențialitate , respectiv Termenii de serviciu impuse la rularea aplicației. Înregistrarea își va face efectul din momentul în care apăsați pe "Continue".


  3. Configurare/conectare la canalul jocului


  Ca să vă puteți conecta la canalul 4Story, tot ce trebuie să faceți este să accesați link-ul atașat mai jos:


  https://discord.gg/VTkAD65


  - O fereastră se va deschide unde o să puteți intra în grup.ș
  Felicitări, ați reușit să vă conectați cu succes la canalul jocului!:thumbup:


  4. Regulament


  Vă rugăm să rețineți că Discordul este un loc pentru comunicare, pentru a căuta ajutor, pentru a oferi feedback și pentru a socializa. În timp ce tu s-ar putea să fii supărat, enervat și în nevoie disperată de a exprima acest lucru, s-ar putea să existe și alți jucători care vor doar să petreacă o după-amiază relaxată în afara jocului. Vă rugăm să îi respectați atât pe ei cât și ideile lor și să vă amintiți:

  1. Nu raportați exploatări sau alți jucători pe nici un canal de Discord. În cazul în care raportați bug-uri, asigurați-vă că ați creat mai întâi un tichet către Echipa Jocului.

  2. Nu dați informații personale despre voi sau oricine altcineva.

  3. Nu copiați nicio conversație fără permisiunea tuturor părților implicate în aceasta.

  4. Evitați postările considerate a fi: spam, trolling, flaming, boicotare, „renunțarea la joc”, „încălcarea Termenilor și condițiilor” sau, în general, care sunt făcute cu scopul de a strica atmosfera firească.

  5. Nu sunt permise postări despre phishing, vânzarea de conturi sau gold, hack-uri, răspândirea virușilor ori a altor programe software dăunătoare.

  6. Nu impersonați niciun angajat Zemi/Gameforge.

  7. Nu discutați despre legi sau drepturi pe canalele de Discord (de exemplu, drepturile de bază, dreptul constituțional, libertatea religiei etc.) - există alte locuri pentru asta.

  8. Folosiți întotdeauna limba canalului în care postați.


  Regulile Discordului

  Următoarele reguli pot fi modificate în orice moment. Vă rugăm să le verificați în mod regulat.

  Orice încălcare a următoarelor reguli sau a Termenilor și condițiilor poate duce la un avertisment sau la ban.


  1. Suport

  Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor legat de contul vostru, vă rugăm să contactați direct sistemul de tichete: http://support.4story.ro/


  2. Conduită generală pe Discord

  Nu este permisă postarea de conținut sau link-uri care pot fi considerate:

  • Insulte

  • Obscene / înjurături sau prescurtări ale acestora

  • Ilegale

  • Pornografice

  • Rasiste

  • Religioase

  • Atacuri defăimătoare/personale

  • Comerciale

  • Politice

  • Publicitate

  • Material protejat de drepturi de autor


  Cu stima,

  Echipa 4Story.ro